Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Flašík dva mesiace po zistení rakoviny: Ďalšie krvné testy! Čo odhalili?

Fedor Flašík Zobraziť galériu (2)
Fedor Flašík

BRATISLAVA – Stále v pozore! Po tom, čo Fedorovi Flašíkovi (52) diagnostikovali rakovinu lymfatických uzlín, čakal to najhoršie. Pre topky.sk vtedy prezradil, že podstúpi chemoterapiu. Jeho stav sa však prekvapivo zmenil k lepšiemu a lekári mu odporučili chorobu zatiaľ iba sledovať. Topky.sk najnovšie zistili, že podnikateľ podstúpil pred pár dňami ďalšie testy. Ako dopadli?

Známy podnikateľ Fedor Flašík sa pred dvoma mesiacmi dozvedel správu, ktorá mu výrazne zmenila život. Po preventívnej prehliadke lekári zistili, že milionár má rakovinu lymfatických uzlín.

Hoci chcel Flašík podstúpiť ihneď drastickú chemoterapiu, nakoniec sa lekári zhodli, že nádor nie je v takom vážnom štádiu a odporučili mu vyčkávajúcu a sledovaciu metódu "watch and wait". A to z dôvodu, aby predišli vedľajším účinkom chemoterapie.

Keďže Fedor má nádor neustále v tele, zisťovali sme, ako je na tom po zdravotnej stránke. „Zatiaľ sa mám dobre. Pred dvoma týždňami som absolvoval krvné testy a dopadli dobre. V rámci všetkého teda naozaj môžem povedať, že je to OK,“ priznal s úsmevom Flašík, ktorý má zatiaľ chorobu evidetne pod kontrolou.

Finančník pre topky.sk ďalej prezradil aj to, že sa snaží každý pravidelne cvičiť. „Športujem denne, ale tiež pracujem. Teraz sa napríklad chystám hrať golf,“ povedal podnikateľ, ktorý sa zrejme snaží vyhnať z hlavy myšlienky na chorobu športom.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu