Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Belohorcová sa vyzliekla: Opäť hriešne sexi šelma!

Zuzana Belohorcová sexi pre charitu. Zobraziť galériu (12)
Zuzana Belohorcová sexi pre charitu.

BRATISLAVA/PRAHA – Je žiadaná! Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová (33) sa musí v Prahe neustále vyzliekať. Aj najnovšie si ju vybral pre svoj projekt ženský magazín a Zuzana nafotila sériu odhalených fotografií.

Sexi pre dobrú vec! Práve Zuzanu Belohorcovú si vybral Look magazine, aby pre nich nafotila trochu šteklivé snímky. Z jednej fotografie bude neskôr vytvorený veľký obraz a ten pôjde do dražby, ktorú každoročne usporadúva práve spomínaný časopis. Ten si, samozrejme, Zuzanu uverejní aj na titulke nového čísla.

Hoci Belohorcová už dôrazne odmieta fotiť nahé snímky v štýle pánskeho magazínu, aj v leopardích plavkách je neuveriteľne sexi. Ešte horúcejšie však pôsobia fotografie, pre ktoré Zuzana pózovala v čiernej čipkovanej bielizni a samodržiacich pančuchách.

Pri väčšine z nich mala Zuzana na hlave námornícku čiapku. My sme sa jej preto spýtali, či sa lepšie cítila ako námorníčka alebo ako šelma. „Určite som sa príjemne a sviežo cítila ako námorníčka. Už chýba len uskutočniť nejaký výlet jachtou,“ s úsmevom nám prezradila moderátorka a často aj modelka Belohorcová.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu