Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Belohorcová sa opäť vyzlieka! A to nedávno tvrdila, že už nikdy viac!

Zuzana Belohorcová v dráždivých pózach. Zobraziť galériu (23)
Zuzana Belohorcová v dráždivých pózach.

BRATISLAVA – Myslím si, že už stačilo! Toto tvrdila zhruba pred mesiacom o odhaľovaní svojich predností bývalá učiteľka sexu Zuzana Belohorcová (33). Tá sa však nedávno opäť vyzliekla. Topky.sk majú dôkaz.

Bývala moderátorka šteklivej erotickej relácie Zuzana Belohorcová sa kedysi bez problémov dokázala vyzliecť. Jej prednosti už zrejme videlo celé Slovensko. Pred mesiacom, kedy sa stala tvárou značky, ktorú propaguje vo svojich butikoch, sa začala oveľa konzervatívnejšie obliekať a vyzeralo to, že vyzliekaniu je koniec. Dokonca plavovláska vtedy vyhlásila, že akty už fotiť nebude. „Nikdy nehovor nikdy, ale myslím, že stačilo. Chystám ešte nejaké fotenia, možno budú aj trochu odvážnejšie zábery, ale určite už nie v takom štýle, ako pre pánske magazíny,“ povedala nám pred mesiacom Zuzana.

A práve zábery v takomto duchu majú topky.sk k dispozícii. Blondínka je totižto tvárou istého katalógu, ktorý je zameraný na doplnky pre motorkárov. A práve na týchto fotografiách sa opäť vyzliekla. Sexi „českú“ redaktorku môžete vidieť takmer komplet nahú.

"Oblečená" je iba v motoristických topánkach či rukaviciach, ktorými si drží prsia. Topky.sk sa jej preto spýtali, prečo sa opäť vyzliekla. „To absolútne tak nevnímam. To nebolo, že som komplet vyzlečená. Beriem to ako prácu. Bolo to v rámci fotenia a tie zábery nie sú až také odhalené,“ povedala nám blondínka.

Tá prezradila aj to, že sa za modelku vôbec nepovažuje a celé fotenie brala naozaj len ako prácu, pretože nemá ani kladný vzťah k dvojkolesovým tátošom. „Motorky moc nemusím. Ani rýchlu jazdu. Skôr verím štvorkolesovým vozidlám,“ netajila Belehorcová, ktorá sa necítila dobre ani v motorkárskom oblečení.

Viac fotografií nájdete v našej GALÉRII!

 



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu