Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Belohorcová o nevere milenca Hájeka: Tej feťáčke za to zaplatili!

Vlastimil Hájek a Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (6)
Vlastimil Hájek a Zuzana Belohorcová (Zdroj: Peter Frolo)

PRAHA – Šok! V piatok sa v českých médiách objavila správa o nevere Vlastimila Hájka (33). Jeho priateľka Zuzana Belohorcová (33) však takéto obvinenia svojho miláčika odmieta! Dokonca si myslí, že údajná Hájkova milenka droguje a za kompromitujúce fotografie si nechala zaplatiť!

Dvojročným vzťahom Zuzany Belohorcovej a Vlastimila Hájka otriasa podozrenie z nevery. Český denník Blesk totiž priniesol fotografie pražského podnikateľa, ako sa stretáva s istou pani Luciou (34). Podľa našich informácií však na tom Lucia nie je finančne najlepšie a s paparazzi fotografiami súhlasila kvôli peniazom. Rovnaké podozrenia má aj Zuzana Belohorcová.

„Tá pani nemá peniaze a možno jej za to zaplatili. Myslím, že je dokonca na drogách,“ vyslovila tvrdé obvinenia moderátorka. Zuzana je presvedčená, že pani Lucia na jej priateľa všetko dokonale zahrala a spolupracovala s médiami. Dokonca tvrdí, že vie, ako vznikli inkriminujúce zábery zachytávajúce jej priateľa s touto ženou, ako sa zhovárajú pri aute s otvoreným kufrom.

„Pani Lucia mu volala, že potrebuje vymeniť tričko, čo si u nás kúpila. Keď sa stretli, tak ju s Vlastom odfotili,“ povedala nám Zuzana fakty, ktoré podľa nej dokazujú spoluprácu Lucie s médiami.

Zuzana v tejto kauze pevne stojí po boku svojho partnera, s ktorým dokonca už plánuje aj rodinu . „Je to vymyslené a nahraté. Ja svojmu priateľovi dôverujem,“ ukončila náš rozhovor bývalá učiteľka sexu.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu