Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Belohorcová má vo vyzliekaní záľubu! Tá ženská si s tým nedá pokoj!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (3)
Zuzana Belohorcová

BRATISLAVA – Nahá si krásna! To nie je iba názov českej relácie, ale zrejme aj motto, ktorým sa riadi bývalá učiteľka sexu Zuzana Belohorcová (33). Tá sa spolu s českými kolegyňami z programu TopStar magazín opäť vyzliekla.

Štyri reportérky TopStar magazínu Klarisa Pivodová, Mirka Roubíková, Andrea Ježková a Zuzana Belohorcová si vyskúšali, ako sa cítia dámy v českej šou "Nahá jsi krásná." Rovnako ako účastníčky šou, tak aj ony si otestovali, aké je to pózovať nielen v sexi spodnej bielizni, ale aj odhalené.

Najostrieľanejšia bola bez akýchkoľvek pochybností Slovenka Zuzana Belohorcová, ktorá má už s odhalenými aktmi nemalé skúsenosti. Erotické fotky nafotila pre niekoľko pánskych magazínov u nás i v Čechách. 

Blondínka prezradila, ako sa pri fotení pre TopStar magazín cítila. „Bola som absolútne vo svojej koži. Bežne takto chodím každý víkend a bežne sa takto fotím každý týždeň," povedala s miernym nadhľadom redaktorka.

Zaujímavé však je, že ešte pred niekoľkými týždňami tvrdila, že si dá už s vyzliekaním pokoj. No krátko nato sa nechala zvečniť v pikantných pózach pre istý motorkársky magazín. Treba však podotknúť, že všetky zábery Belohorcovej sú síce šteklivé, no na žiadnych sa neodhalila až natoľko, ako sme boli u nej zvyknutí v prípade fotenia pre pánske časopisy.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu