Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Trapas na ľade: Muž si myslel, že nikto nevidel, čo sa mu stalo! VIDEO baví ľudí na celom svete

(Zdroj: TikTok/ponderandprocastinate)

LONDÝN - Kamera umiestnená na vchodových dverách zachytila muža, ako sa pri chôdzi pošmykol na ľade a spadol. Myslel si, že mu to prešlo, no neuvedomil si, že jeho zábavný kúsok bol zvečnený vo videozázname. Upovedomil ho na to až kamarát.

Pošmyknutie na snehu či ľade môže byť nebezpečné, no tiež pomerne zahanbujúce. Ak nie je nikto v okolí, môžete predstierať, sa to nestalo. Žiaľ, 51-ročný Wayne Probert nemal také šťastie, pretože ho zachytila bezpečnostná kamera. Tá zaznamenala jeho dramatický a trochu komický pád neďaleko plota.

Probert si myslel, že to nikto nepostrehol, až dokým si jeho kamarát Peter Sargeson nepozrel záznam. Vo videu, ktoré bolo zverejnené na TikToku, vidno Waynea, ako sa pošmykol a kĺzal po zemi. Ešte predtým sa však v snahe vyhnúť sa pádu rozbehol, čo mnohých pobavilo.

Hoci pád vyzeral pomerne škaredo, Probert vyviazol bez zranení. Ľudia sa pri pohľade na šmýkajúceho sa muža neubránili smiechu. "Spôsob, akým nenútene vstáva a ide ďalej, je bombový," napísal jeden z komentujúcich. 

Viac o téme: ĽadTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu