Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dôchodkyňu v domove dôchodcov vyhlásili za mŕtvu: Pozrite, čo sa stalo s jej telom o dve hodiny neskôr

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Osemdesiatdvaročnú ženu žijúcu v opatrovateľskom dome na Long Islande v New Yorku vyhlásili za mŕtvu. Po prevezení do pohrebného ústavu sa však stalo niečo, čo nikto nečakal. Žena začala znovu dýchať. Nie je to prvý takýto prípad z ošetrovateľského hospicu.

Seniorku vyhlásili za mŕtvu v rehabilitačnom ošetrovateľskom centre Waters Edge v Port Jefferson na Long Islande minulú sobotu pred obedom. O 13:30 ju previezli do pohrebného ústavu, pričom na veľké prekvapenie všetkých začala o 14:09 opäť dýchať. Následne bola preto prevezená do miestnej nemocnice. Incident už vyšetruje kancelária štátneho prokurátora v New Yorku, informoval Fox News.

Pohrebný ústav v Iowe zažil porovnateľnú situáciu začiatkom minulého mesiaca a teraz čelí viacerým pokutám do výšky 10 000 dolárov. Zamestnanci zaregistrovali, že zdravotný stav ženy (66) sa zhoršil. Neskôr si všimli, že má otvorené ústa, uprený pohľad a nevydáva žiadne zvuky dychu. Keďže nejavila žiadne známky života, bola vyhlásená za mŕtvu.

Dôchodkyňu v domove dôchodcov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Zamestnanci jej telo vložili do vreca. Keď ho však v pohrebnom ústave otvorili, zbadali, že ženin hrudník sa pohol a ona zalapala po vzduchu. Pracovníci zavolali záchranárov, ktorí "nebohej" namerali pulz a dýchanie. Dôchodkyňa sa vrátila do opatrovateľského zariadenia a o dva dni neskôr zomrela s rodinou po svojom boku.

Viac o téme: Domov dôchodcovHospicMŕtvolaOživenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu