Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vedkyňa šla na WC, tam upadla do klinickej smrti: To, čo počas nej zažila, vyráža dych

(Zdroj: Youtube/NDE Diary)

BRISBANE - Žena, ktorá bola klinicky mŕtva približne pätnásť minút, hovorí, že počas toho strávila päť rokov v nebi. Opísala, že čas tam plynie úplne inak ako v životoch smrteľníkov, a že človek sa dokáže ocitnúť na miestach podľa vlastného uváženia.

Začiatkom mája 2001 išla Lynda Cramerová z austrálskeho Brisbane v skorých ranných hodinách na toaletu. Bola veľmi unavená a mala pocit, že tam zaspí. V skutočnosti zažívala niečo, čo bolo oveľa horšie. Neskôr totiž zistila, že bola na takmer štvrťhodinu vyhlásená za mŕtvu. Počas toho, ako ju ošetrovali záchranári, sa vraj cítila, akoby žila niekoľko rokov v nebi. Keďže čas pre ňu v tej chvíli neexistoval, ako ho vnímame my, odhadla jeho plynutie v závislosti od toho, ako ďaleko precestovala svet, v ktorom sa ocitla. Na zaznamenávanie času v nebi použila rýchlosť krokov zo smrteľného života.

Cramerová zistila, že počas toho, ako bola klinicky mŕtva, môže prevziať akúkoľvek podobu, a nielen to. Ak chcela niekde byť, okamžite sa na to miesto preniesla. "Vtedy som sa ocitla v tom, čo som nazvala kvetinové pole. Pozorovala som pohorie 30 000-krát väčšie ako Mount Everest. Kdekoľvek som bola, vzadu bolo obrovské pohorie. Videla som budovy s mrakodrapmi. Dubaj v porovnaní s tým pôsobí ako miniatúrne chatky. Videla som jazerá, všetko som videla v panoramatickom výhľade."

Dnes Lynda, ktorá je vyštudovaná doktorka filozofie a odborníčka na metafyziku, pôsobí ako psychické médium, duchovný poradca, vysvätený reverend a výskumník paranormálnych javov. Uvádza, že má veľa darov, ktoré zahŕňajú množstvo psychických schopností. Vidí vraj aury, komunikuje so zvieratami a tiež dokáže vycítiť zranenia a choroby u ľudí. 

Viac o téme: NeboKlinická smrťPosmrtný životLynda Cramer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu