Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladík sa nakrútil pri tom, ako doma tancuje: VIDEO vydesilo ľudí, všimnete si ten strašidelný detail?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/ reubix_cube)

LONDÝN - Predstavte si, že ste doma sami, máte voľnú chvíľu, tak sa rozhodnete nakrútiť tanečné video. Po tom, čo ho zverejníte na sociálnych sieťach, vám však začnú chodiť správy, že vás na videu niekto sleduje. Strašidelné video sa okamžite stalo virálnym.

Presne to sa stalo mladému TikTokerovi nemom Reu (22), ktorý sa rozhodol tancovať na známu skladbu. Jeho sledovatelia si však po pár sekundách všimli na zázname hlavu osoby, ktorá sa zrazu vystrčí spoza steny na schodoch.

@reubix_cube lmao i’m home alone so i learned a tiktok dance. lov u doja but what has my life come to? #musiclives #positivevibes #sayso #qurantine #boredathome ♬ Say So - Doja Cat

Strašidelné video ihneď začali komentovať. Niektorí užívatelia dokonca priznali, že začali pociťovať úzkosť a strach. Niektorí tvrdia, že je to malé dieťa, iní zas mladíka obvinili z toho, že video zinscenoval, len aby sa stalo virálnym. 

Mladík sa nakrútil pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TikTok/ reubix_cube)

Tanečník neskôr upokojil svojich fanúšikov tým, že skontroloval celý dom a nikto v ňom nebol. No zároveň priznal, že v dome sa už v minulosti stal svedkom paranormálnych javov. Nič z toho sa mu však nezdalo nebezpečné alebo škodlivé, tak sa nemá čoho obávať. Ľudí uistil, že ak by bolo jeho úmyslom upozorniť na seba, asi by si dal viac záležať na samotnom tanci alebo by vyzeral reprezentatívnejšie.

Viac o téme: DuchTancovanieParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu