Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ľudí poriadne vydesil pohľad na Google Maps: VIDEO gigantickej príšery

(Zdroj: TikTok/googlemapsfun)

SAINT-BREVIN-LES-PINS - Skúmanie sveta prostredníctvom Google máp vám môže pomôcť objaviť niektoré zvláštne, niekedy až strašidelné veci. Na TikToku sa objavilo video zachytávajúce obrovskú hadiu kostru vo Francúzsku. Zábery sa stali hitom internetu a vyvolali poriadny rozruch.

Na tiktokovom účte s názvom googlemapsfun sú zverejňované videá zachytávajúce rôzne zaujímavé objavy z Google Maps. Pred pár týždňami sa na profile objavilo video s obrovskou kostrou hada pri pobreží Francúzska. "Užívatelia sa domnievajú, že ide o obrovského hada. Je asi tridsať metrov dlhý a väčší než ktorýkoľvek had, ktorý bol predtým ulovený," informuje správca účtu. Kostra by mohla podľa neho patriť vyhynutému Titanoboovi z rodu extrémne veľkých hadov. 

Video sa takmer okamžite stalo hitom internetu a vyvolalo poriadny rozruch aj obavy. Ako sa neskôr ukázalo, kostra hada je v skutočnosti veľká kovová socha, ktorá je známa ako Le Serpent d'Ocean. Nachádza sa na západnom pobreží Francúzska a meria neuveriteľných 130 metrov. 

Socha Le Serpent d'Ocean bola odhalená v roku 2012 ako súčasť umeleckej výstavy v Estuaire. Vytvoril ju čínsko-francúzsky umelec Huang Yong Ping. 

Viac o téme: HadKostraGoogle Maps
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu