Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Partia kamarátov sa vybrala do opustenej ruiny: FOTO z výletu ich vydesilo, vidíte to aj vy?

(Zdroj: Facebook/Paranormal Supernatural Investigations Ireland)

INCHAGOILL - Experti na paranormálne javy z tímu Paranormal Supernatural Investigation Ireland (PSII) sú presvedčení o tom, že sa im v opustenej ruine nachádzajúcej sa na írskom ostrove podarilo odfotografovať niečo veľmi záhadné. S ich názorom súhlasili aj viacerí ľudia.

Pátranie expertov na paranormálne javy na ostrove Inchagoill v Lough Corrib prinieslo výsledky v podobe snímky, na ktorej sa nachádza zvláštny úkaz. Na tomto mieste vraj už predtým zachytili nejaké nevysvetliteľné veci a nedávno sa tam vrátili kvôli novému pátraniu. "Rozhodli sme sa urobiť množstvo snímok v oblasti, ktorá nám vykazovala vysokú aktivitu a bol medzi nimi tento obrázok," opísal Richard Morrison fotografiu, na ktorej je zachytený úkaz podobný tvári muža a taktiež zvláštny efekt červenej hmly. 

 

We decided to carry out an investigation on of the ruined houses on Inchagoill Island. We never investigated this part...

Posted by Paranormal Supernatural Investigations Ireland on Wednesday, July 27, 2022

Záber vznikol v starom opustenom dome, ktorý členovia tímu prečesali pomocou kamier a rôznych hi-tech nástrojov, ako sú merače K2 na meranie EMF a SLS Camera. "Kamera SLS funguje tak, že premieta svoju vlastnú neviditeľnú infračervenú laserovú mriežku cez široké zorné pole a identifikuje postavy, ktoré nie sú vo fyzickej forme," vysvetlili odborníci. Jeden z nich sa podľa vlastných slov cítil pri dverách veľmi nepríjemne a bol šokovaný, keď uvidel snímku. "Všetci deviati ľudia nám povedali to isté, že vidia tvár muža." 

Samotný ostrov Inchagoill je veľmi bohatý na históriu. Bolo tu ranokresťanské osídlenie, ktoré sa datuje do 5. storočia a spája sa so svätým Patrikom. Predtým, ako sa stal ostrov kresťanskou lokalitou, ho obývali pohania (Druidi).

Viac o téme: DuchÍrskoParanormálny javLovci duchovInchagoill
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu