Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Mladík udelil pokutu policajtovi za parkovanie: Áno, tú si rozhodne zaslúžil!

(Zdroj: TikTok/devonwilldoit)

LOS ANGELES - Dopravní policajti pokutujú nedisciplinovaných vodičov za rôzne priestupky. V TikTok videu užívateľa Devona sa však situácia obrátila a tentoraz sa rozhodol pokutovať neporiadnych mužov zákona nespokojný občan, ktorý ich prichytil pri nesprávnom parkovaní a zasahoval priamo na mieste činu.

Vo videu je zachytená kuriózna situácia, keď muž pokutuje policajta na predmestí Los Angeles Brentwoode. Pristúpi k jeho služobnému autu, zaklope na okno a keď sa stiahne, vyrukuje na neho s hárkom papiera s dátumom "dnes" a povie: "Viete, prečo som vás zastavil, pán policajt? Dostávate pokutu za nezákonné parkovanie." Tá je vo výške 69,69 dolára (vyše 64 eur). 

Prekvapený policajt berie situáciu s nadhľadom, číta text, v ktorom je aj zmienka o zatknutí a dokonca upozorní jeho autora na gramatickú chybu. Ten vysvetlil, že trpí dyslexiou. Užívateľom je prístup muža zákona veľmi sympatický a mnohí z nich ocenili, ako dobre všetko zahral. Niektorí však upozornili na to, že situácia sa mohla veľmi rýchlo obrátiť. "Bolo to zábavné dovtedy, kým by sa karta neobrátila a vy by ste neboli obvinení z toho, že ste sa vydávali za policajta," uvádza sa v jednom komentári. 

Viac o téme: PolicajtParkovaniePokuta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu