Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Brutálna vražda krásnej učiteľky (†23) v Írsku: Vrahom má byť podľa polície Slovák!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TULLAMORE - V polovici minulého týždňa prišla o život po brutálnej vražde mladá írska učiteľka. Polícia pátra po vrahovi na bicykli, ktorý sa v čase vraždy pohyboval v lokalite, kde obeť bývala. Zarážajúce je, že krajinou pôvodu údajného vraha má byť Slovensko.

Incident sa odohral v írskom meste Tullamore. Dvadsaťtriročná učiteľka Ashling Murphyová mala celý život pred sebou, no 12. januára sa už domov nevrátila. Polícia objavila jej telo pri brehoch Grand Canal. Podľa jej vyjadrenia si šla zabehať. 

Strašná tragédia: Za jeden deň zomrelo sedem členov jednej rodiny! Toto ich zabilo

Informácie získali muži zákona z bezpečnostných kamier. Okrem toho sa na záberoch v čase vraždy objavil aj neznámy muž na bicykli. Vyšetrovatelia si myslia, že práve on Murphyovú zabil. Kamery ho totiž zachytili aj 24 hodín predtým, ako sa vražda odohrala. Po Írsku sa šíria správy, že vrah pochádza zo Slovenska. Podľa najnovších informácií sa mal Slovák minulý štvrtok dostaviť do nemocnice v Dubline s poraneniami tváre a ruky, píše denník The Times

Potvrdila nám to aj jedna naša čitateľka, ktorá ktorá v Írsku žije. "Vrahom je zrejme slovenský občan, otec troch detí," napísala Stanislava. Tohto ohavného činu sa mal dopustiť v poobedňajších až večerných hodinách. Obeť si odchytil pri Grand Canal, kde chodievala behávať po práci. "Celé Írsko smúti. Pre mňa ako Slovenku je to o to smutnejšie. Polícia už disponuje DNA, preto sa hovorí o vrahovi zo Slovenska. Konkrétne meno však ešte nezaznelo," dopĺňa. 

Brutálna vražda krásnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Ashling Murphy)

Policajné zložky sa k vražde zatiaľ bližšie nevyjadrili. Tamojšie médiá však uviedli, že v deň spáchania vraždy oslovil inú štyridsaťročnú ženu muž na bicykli. Pri Grand Canal si už Ashling uctili viacerí jej známi aj kamaráti.

Viac o téme: VraždaBritániaAshling Murphy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu