Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Strašná tragédia: Za jeden deň zomrelo sedem členov jednej rodiny! Toto ich zabilo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MOORHEAD - Mal to byť ich americký sen. Z Hondurasu sa dokázali presťahovať do USA a postaviť si tam dom. Všetko sa však zmenilo z dňa na deň, a to tým najhorším možným spôsobom. Celá rodina zahynula, policajti našli už len ich telá.

Svadobná párty v lese sa zmenila na tragédiu: Zmrzačená nevesta a jej brat...mŕtvy!

Bol december a do Vianoc zostávalo niekoľko dní. Belin Hernandez (37), jeho žena Marleny Pintová (34), ich tri deti Breylin (16), Mike (7) a Marbely (5), Belinov brat Eldor Hernandez Castillo (32) a Belinova neter Mariela Gusman Pintová (19), ktorí sa do Minnesoty prisťahovali z Latinskej Ameriky, však Štedrý deň už neoslavovali, informuje portál Fox News. Stalo sa totiž niečo strašné, všetci sa otrávili oxidom uhoľnatým. 

Keď k nim dorazili ďalší príbuzní, už im nedokázali pomôcť. Keď prišli na návštevu, našli len bezvládne telá a hneď kontaktovali políciu. Súdny lekár z okresu Ramsey County konštatoval, že prvotné testy odhalili priveľkú hladinu oxidu uhoľnatého v krvi. Policajný náčelník Shannon Monroe uviedol, že tu neexistujú žiadne náznaky akejkoľvek trestnej činnosti. Všetko nasvedčuje tomu, že rodinní príslušníci, ktorí bývali pod jednou strechou, sa otrávili vdýchnutím príliš veľkého množstva jedovatého plynu. "Oxid uhoľnatý mohol pochádzať z dvoch zdrojov. Buď išlo o vykurovacie zariadenie alebo dodávku, ktorá parkovala v garáži. Technický tím, ktorý dom dôkladne prehľadal, však na vykurovacej peci nenašiel žiadny otvor, odkiaľ by mohol plyn unikať do priestoru," vyjadril sa Monroe. 

Problémom bola garáž, najmä po zistení, že detektor oxidu uhoľnatého tu bol odstránený a nahradil ho len poplašný systém pre lokalizáciu dymu. Dvojposchodový dom nemal žiadnu pivnicu ani podzemný sklad a všetky obývacie izby sa nachádzali na poschodí. Pec bola v garáži. Náčelník policajného zboru ďalej vysvetlil, že "obete mali na sebe ľahké oblečenie, čo poukazuje na fakt, že dom bol vykúrený. V čase príchodu policajnej hliadky bolo v dome teplo a vykurovacia pec bola zapnutá". Päť obetí našli v posteliach. Belin a Marleny ležali nevládne na podlahe v spálni. 

Viac o téme: PlynSmrťPrisťahovalciUSAMinessota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu