Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Poslanec počas online rokovania ukázal, čo nemal: Keď ho zbadala kolegyňa... toto je rekord!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/AP/Canadian Parliament/The Canadian Press)

QUEBEC - Takzvaný home office zasiahol aj ľudí pôsobiacich vo vyšších sférach. Príkladom je poslanec Dolnej snemovne kanadského parlamentu, ktorý sa svojim kolegom počas videohovoru ukázal doslova v Adamovom rúchu. Fotografia nahého zákonodarcu sa šíri na sociálnych sieťach bleskovou rýchlosťou.

Online porady môžu dať poriadne zabrať. Väčšina ľudí sa aj napriek absencii osobného kontaktu snaží na nich pôsobiť distingvovane a upravene. Niektorým to ale nevyjde, prípadne pozabudnú, že kamera je už zapnutá a trapas je hneď na svete. Nechcenú pozornosť si v tejto súvislosti momentálne užíva kanadský poslanec William Amos, ktorý sa počas videohovoru s ostatnými poslancami prechádzal po svojej kancelárii takmer úplne nahý. Fotografia z tohto stretnutia sa dostala na Twitter, kde žne skutočne veľký úspech. Politikove intímne partie nevidno len preto, že pohľad na ne blokuje nejaký predmet, ktorý drží v ruke. 

FOTO Poslanec počas online
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/Canadian Parliament/The Canadian Press)

Amos zastupuje quebecký volebný obvod Pontiac. V dvojjazyčnom twitterovom ospravedlnení uviedol, že jeho nahota bola výsledkom skutočne nešťastnej chyby. "Moja kamera bola omylom zapnutá, keď som sa po jóge prezliekal do pracovného oblečenia," uviedol s tým, že počas pandémie rozhodne nepotrebujeme takéto druhy rozptýlenia. 

FOTO Poslanec počas online
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/William Amos - Pontiac)

VIDEO Neskutočný trapas starostu počas videorozhovoru: Odraz v zrkadle prezradil, čo chcel utajiť

Takmer nahého kolegu by si možno nikto nevšimol, keby poslankyňa Claude DeBellefeuilleová nepožiadala rečníka o intervenciu. Anthonymu Rotovi pripomenula dôležitosť dress codu, keď povedala: "A myslím si, že sme dnes prekonali rekord, pretože sme videli poslanca v tom najjednoduchšom odeve. Inými slovami, nahého. Takže ak by ste mohli našim kolegom, najmä mužom, pripomenúť, že kravata a sako sú povinné, rovnako ako košeľa, spodná bielizeň a nohavice," poznamenala DeBellefeuilleová.

Viac o téme: TrapasPoslanec KanadaWilliam Amos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu