Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pellegrini a Danko si zo seba vystrelili: VIDEO Premiérovi sa poplietol jazyk, Danko kopíruje

Peter Pellegrini a Andrej Danko si zo seba na konci roka vystrelili
Peter Pellegrini a Andrej Danko si zo seba na konci roka vystrelili (Zdroj: Facebook/Peter Pellegrini, Andrej Danko)

BRATISLAVA - Premiér Peter Pellegrini má za sebou turbulentný rok. Slovensko má za sebou naozaj ťažké mesiace. Oficiálne návštevy, videá na sociálnej sieti, odkazy ľuďom. Aj to sprevádzalo jeho prvý rok vo funkcii premiéra. No aj premiér je len človek a aj jemu sa občas popletie jazyk. Ani predseda parlamentu Andrej Danko to nemal ľahké. Často ho kritizujú za jeho brepty na oficiálnych tlačovkách a tento rok čelil aj kauze kvôli jeho rigoróznej práci. Napriek tomu to dokázal poňať humorne.

Premiér Peter Pellegrini zverejnil na sociálnej sieti Facebook vtipné video, na ktorom sú jeho brepty z videí či návštev, ktoré sa mu počas nakrúcania krátkych príspevkov podarili. „Aj premiér je len človek. Priatelia, prajem Vám, nech máte celý rok 2019 úsmev na tvári,“ uviedol na Facebooku.

VIDEO Najlepšie brepty roka 2018

Pellegrini brepty

Peter Pellegrini má za sebou prvý rok vo funkcii premiéra. Na stoličke predsedu vlády vystriedal v polovici marca roka 2018 dlhoročného premiéra Roberta Fica. Ten po tlaku verejnosti odstúpil. Dôvodom bola dvojnásobná vražda investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky Martiny Kušnírovej. Do ulíc vyšli desiatky tisíc nespokojných ľudí, ktorí požadovali zmenu. 


Veľký vianočný ROZHOVOR s premiérom: Hodnotenie najťažšieho roka pre Slovensko, bol to extrém


Robert Fico je známy tým, že novinárov veľmi nemá v láske. Vo svojich príspevkoch na Facebooku i na rôznych tlačovkách nazval novinárov špinavými protislovenskými prostitútkami, džihádistami či záchodovými pavúkmi. Komunikácia bola oproti súčasnému úradu strohejšia, často žiadna. Peter Pellegrini nemá problém priznať, že aj on je len človek a dokáže si napriek všetkému zo seba vystreliť. 

Čo robíš? Kopírujem!

Andrej Danko čelil ako predseda parlamentu v roku 2018 odvolávaniu. Dôvodom bola kauza okolo jeho rigoróznej práce, ktorej chýbali viaceré časti. S odhaleniami o rigoróznej práci prišiel Denník N. Danka následne dvakrát neúspešne odvolávali. Podľa denníka im Danko s prianím šťastného nového roka zaslal aj video. 

VIDEO Andrej Danko si zo seba vystrelil

Danko sranda

Vo videu odkazuje na viaceré svoje brepty. Nevynechal ani rigoróznu prácu. „Tomáš, čo robíš?,“ spýtal sa svojho hovorcu. „Kopírujem!,“ odpovedal mu Kostelník, na čo sa ho Danko spýtal, čo kopíruje. „Čo asi?“ Danko zakričal, aby to okamžite vypol. Aj predseda parlamentu dokázal vypustiť paru a ku koncu roka si zo seba vystreliť. 

Viac o téme: BreptyAndrej DankoPeter Pellegrini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu