Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčatko (†3) umieralo v aute, kým matka sexovala so šéfom: Tehotenské bruško a emócie pred súdom

Cassie Barker - expolicajtke súd vymeral 20 rokov za smrť jej dieťaťa. Zobraziť galériu (3)
Cassie Barker - expolicajtke súd vymeral 20 rokov za smrť jej dieťaťa. (Zdroj: Reprofoto: Facebook/Ray Price WLOX, Facebook/C.B.)

MISSISSIPPI - Pôsobila v radoch polície, mala trojročnú dcérku aj partnera. Napriek tomu urobila absolútne neuvážený krok, ktorý bude ľutovať do konca života. Svoje dieťa nechala osamote v rozhorúčenom aute. Ona si zatiaľ užívala sexuálne radovánky s nadriadeným. Keď sa vrátila k vozidlu, bolo už neskoro. O ďalšom osude Američanky Cassie Barker rozhodoval súd.

Ten odklepol, že dnes 29-ročná žena si odsedí za mrežami 20 rokov za zabitie. Jej dcérka Cheyenne zomrela ešte 30. septembra 2016.

Cassie Barker - expolicajtke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Reprofoto: Facebook/Ray Price WLOX, Facebook/C.B.)

Emotívne pojednávanie

V súdnej sieni sa expolicajtka, ktorá je opäť tehotná, ocitla zoči-voči mužovi, ktorý sa so smrťou ich spoločného dieťaťa nevie zmieriť. Pri pohľade na Cassie a spomienkach na to, čo sa udialo, sa neubránil slzám. Pre denník The Sun Herald sa Ryan Hyer vyjadril, že nechápe, ako môže jeho expriateľka vôbec žiadať o zhovievavosť zo strany súdu za niečo, čo neurobila prvýkrát.

Narážal pri tom na to, že počas súdnych pojednávaní sa dozvedel, že dievčatko nechala jeho matka v rozhorúčenom aute samé už pred smrteľným incidentom. Malo sa tak stať v apríli 2015, v tom čase si vybehla do obchodu.

Samotná Cassie sa taktiež zadúšala plačom. "Jediná osoba, ktorej dlžím ospravedlnenie, je moja dcéra. Ja som bola jediná osoba v jej živote... moja dcéra bola moje všetko," interpretoval jej slová na súde Justin Mitchell.

Policajtka si užívala sex so svojím šéfom: Jej dcérka (†3) zatiaľ zomierala v rozhorúčenom aute

Verdikt súdu však bol nekompromisný. "Nechali ste dieťa, svoju vlastnú krv v aute, zatiaľ čo ste išli do klimatizovaného domu praktizovať milenecký sexuálny vzťah so svojím šéfom," povedal sudca Larry Bougeois. Keď si minulý mesiac Cassie priznala vinu, usúdil, že nevie, čo by mohlo byť horším trestom ako to, čo už zažila. "Budete navždy pochovaná vo väzení vlastnej mysle," povedal.

Cassie Barker na jednom z predchádzajúcich súdnych pojednávaní.
Zobraziť galériu (3)
Cassie Barker na jednom z predchádzajúcich súdnych pojednávaní.  (Zdroj: SITA/AP/Amanda McCoy/The Sun Herald)

Clark Ladner, s ktorým mala Cassie v osudný deň sexuálny pomer, sa vyjadril, že o dieťatku v aute nevedel. Uveril mu aj súd a vyhol sa tak obvineniu. Žena nechala v aute bežať motor, zapla aj klimatizáciu. Z prieduchov však nevyfukoval studený vzduch. Keď trojročné dievčatko vzali do nemocnice, namerali mu teplotu 41,7  °C. Navyše už vôbec nereagovalo. 

Cassie Barker je však znova v očakávaní. Na súdnom pojednávaní bolo jemne viditeľné aj jej tehotenské bruško. Vzhľadom na jej trest by malo bábätko poputovať na adopciu. Potvrdil to jej obhajca Damian Holcomb. Ten sa vyjadril, že za mrežami porodilo už mnoho žien. Ihneď, ako bude Cassie po zdravotnej stránke po pôrode v poriadku, vráti sa naspäť do basy.

Viac o téme: DieťaSexSmrťPolicajtkaSúd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu