Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Matka vzala dcérku (1) z jaslí: Keď zbadala, čo má na telíčku, neverila vlastným očiam

Alice Bryantová Zobraziť galériu (2)
Alice Bryantová (Zdroj: News 4 Tucson KVOA-TV)

TUCSON - Mamička Alice Bryantová zverejnila fotografie chrbátika svojej pätnásťmesačnej dcéry. Začervenané dohryzené telíčko je výsledkom pobytu v detských jasliach, lenže vedenie materskej školy odmieta akékoľvek obvinenia. Matka si totiž všetko všimla až doma, keď dcérku vyzliekla.

Okamihy hrôzy v lietadle: Nadia chcela pomôcť rodičom, nakoniec držala v náručí umierajúce dieťa

Chrbát pätnásťmesačného dievčatka vyzerá na prvý pohľad ako po zápase so šelmou. Takto zriadenú dcérku si však Alice priniesla z detských jaslí v materskej škôlke Creative Beginnings Preschool v Tucsone v štáte Arizona. Všetko si všimla doma, keď dievčatko vyzliekla.

VIDEO Matka vzala dcérku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/News 4 Tucson KVOA-TV)

„Je to šok, veľmi plačem,“ pripísala pod fotografie chrbátika dcéry na sociálnej sieti a každý, kto si zábery pozrie, musí byť tiež šokovaný. Na červených ranách jasne vidno, že vznikli hryzením a sú na nich stopy po ústach. Lenže po tom, ako matka požiadala o vysvetlenie vedenie školy, nedostala žiadnu odpoveď. „Deti pravdepodobne zostali bez dozoru, keď sa stalo niečo také,“ myslí si matka. „Možno tam úplne ignorujú, keď deti plačú a kričia.“

Incident už podľa KOLD News 13 rieši polícia a jej hovorca zatiaľ nepotvrdil, že by bol niekto v súvislosti s týmto prípadom zatknutý. Ministerstvo zdravotníctva vydalo vyhlásenie, že sa nemôže počas vyšetrovania k celému prípadu vyjadriť. „Mám výčitky, že som tam moju dcérku nechala. Akoby som ju opustila a dala ju niekomu, kto jej iba ublížil,“ vyčíta si nešťastná matka.

Viac o téme: DieťaUhryznutieTusconJasne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu