Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Drsný prípad pri Komjaticiach: VIDEO Nevinného psíka uväznili vo vreci, čakala ho istá smrť

Psíka sa podarilo z vreca vytiahnuť živého a zdravého. Zobraziť galériu (2)
Psíka sa podarilo z vreca vytiahnuť živého a zdravého. (Zdroj: Reprofoto: Facebook/OZ Zatúlané labky - Šurany)

KOMJATICE/ČERNÍK - Ľudská krutosť nepozná hraníc. Malého psíka niekto odsúdil na istú smrť, no osud to chcel našťastie inak. Okoloidúci ľudia ho našli skôr, než zomrel od hladu, smädu či vyčerpania. Občianske združenie Zatúlané labky Šurany sa so šokujúcim prípadom podelili na sociálnej sieti. Pri hľadaní toho, kto zviera uväznil vo vreci, môžete polícii pomôcť aj vy.

Video, ktoré združenie zdieľalo zachytáva, ako sa bezmocné zviera snaží dostať zo svojej pasce, no neúspešne. Aj jeho záchrancom chvíľu trvalo, kým vystrašeného psíka vyslobodili. Vrece bolo totiž veľmi pevne zviazané.

Aj preto podľa združenia človek, ktorý psíka bezcitne vyhodil medzi Komjaticami a Černíkom, dobre vedel, čo robí. "Vrece bolo pevne stiahnuté a keby náhodne neprechádza jedna rodina okolo, nikdy by sme ho nenašli. Psík by tam zomrel od hladu, dehydratácie a vyčerpania," skonštatovali zástupcovia OZ Zatúlané labky Šurany v príspevku na sociálnej sieti.

Záchrana psíka
​Približne ročného psíka sa našťastie podarilo z vreca vytiahnuť živého a zdravého. Na svojich záchrancov reagoval veľmi priateľsky. Mal na sebe obojok. Združenie mu teraz hľadá meno. Zároveň chcú nájsť aj človeka, ktorý sa dopustil tak ohavného činu.

Psík mal obrovské šťastie, našli ho v pravej chvíli.
Zobraziť galériu (2)
Psík mal obrovské šťastie, našli ho v pravej chvíli.  (Zdroj: Reprofoto: Facebook/OZ Zatúlané labky - Šurany)

Do prípadu sa už zapojila aj polícia. "Ak by ste mali k tomuto prípadu akékoľvek informácie, píšte nám sem do súkromnej správy," uviedli na Facebooku.

Viac o téme: PesZáchranaTýranie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu