Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kráľ a Kate v nemocnici, Harry s Meghan na červenom koberci… Bola krásna!

Meghan Markle, princ Harry Zobraziť galériu (4)
Meghan Markle, princ Harry (Zdroj: Profimedia)

KINGSTON - Princ Harry (39) a jeho manželka Meghan Markle (42) sa počas včerajšieho dňa objavili v jamajskom Kingstone, kde sa zúčastnili slávnostnej premiéry filmu Bob Marley: One Love. Veľkú pozornosť strhla hlavne americká herečka, ktorá očarila fanúšikov v čiernych šatách.

Počas minulého týždňa kráľovská rodina oznámila dve veľmi znepokojujúce správy. Princezná Kate totiž podstúpila operačný zákrok, kvôli ktorému musela stráviť nejaký čas v nemocnici. Okrem toho však oznámili aj to, že operácia čaká aj Karola III., ktorého trápia problémy s prostatou.

Jeho syn - princ Harry sa počas včerajšieho dňa objavil pomerne nečakane na Jamajke. Spoločnosť mu samozrejme robila jeho manželka Meghan a dvojica sa zúčastnila slávnostnej premiéry filmu Bob Marley: One Love.

Tá sa konala v Kingstone a zábery dvojice prekvapili mnohých fanúšikov. Harry a Meghan sa totiž na červenom koberci objavujú len veľmi zriedka, avšak v hlavnom meste Jamajky spravili výnimku. Počas premiéry zaujala hlavne Meghan. Tá dorazila v krásnych čiernych šatách, ktoré jej veľmi pristali. 

Dvojici však nie je ľahostajný ani osud Kate a Karola III., ktorí prežívajú náročné chvíle. Podľa viacerých zahraničných médií vrátane Mirroru sa mali s nimi spojiť a mali im vyjadriť podporu. Ani to však niektorých neobmäkčilo a dvojici vyčítajú, že si v súčasnej situácii užívali v spoločnosti.

Meghan Markle, princ Harry
Zobraziť galériu (4)
Meghan Markle, princ Harry  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Princ HarryPrincezná KateMeghan MarkleKarol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu