Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zakopú vojnovú sekeru? Princezná Kate je vraj ochotná ukončiť spory s Harrym a Meghan!

Kate a Meghan Zobraziť galériu (3)
Kate a Meghan (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Vzťahy medzi princom Harry (39), jeho manželkou Meghan Markle (42) a kráľovskou rodinou sú už dlhšie poriadne napäté. Malou nádejou pre kontroverznú dvojicu však môže byť princezná Kate (42). Tá je podľa najnovších informácií ochotná hodiť ich spory za hlavu.

Galéria: Princezná Kate

Harry a Meghan sa podľa viacerých zdrojov snažili v minulosti niekoľkokrát o obnovenie dobrých rodinných vzťahov. Pri tejto snahe však narážali hlavne na nevôľu princa Williama, ktorý dvojici nevie odpustiť ich odchod z kráľovskej rodiny a následné očierňovanie pomerov v paláci. 

Momentálne to však vyzerá tak, že by jedna z najobľúbenejších tvárí rodiny mohla byť otvorená tomu, aby staré spory hodili za hlavu. Tou by mala byť princezná Kate, ktorá si vie predstaviť, že by sa s Meghan a Harrym zmierili.

Prvý krok mala podľa Mirroru, ktorý citoval časopis US Magazine, spraviť Meghan. Tá po nedávnych zdravotných problémoch Kate a Karola III. kontaktovala oboch a popriala im skoré uzdravenie. Jednoduché to však zrejme nebude. 

„Kate je zmiereniu otvorená, ale určite by to radšej urobila s Harrym než s Meghan. Stále má totiž zranené city po tom, čo Meghan urobila jej a dcére Charlotte. Bude to chcieť veľa práce, ale je ochotná pohnúť sa dopredu," povedal zdroj.

Medzi Meghan a Kate došlo k najväčšiemu konfliktu tesne pred svadbou americkej herečky a princa Harryho. Meghan mala vraj problém so šatami jej dcéry Charlotte, na ktoré mala mať nemiestne komentáre. To Kate rozplakalo. Podľa dvojice, ktorá momentálne žije v USA, to však bolo naopak a so šatami mala údajne problém samotná vojvodkyňa, ktorá následne žiadala, aby si všetky družičky zmenili šaty, čo Meghan ranilo. 

Kate a Meghan
Zobraziť galériu (3)
Kate a Meghan  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princezná Kate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu