Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Princeznú Kate operovali v tomto LUXUSE: Špičkoví odborníci a vlastný šéfkuchár!

William a Kate Zobraziť galériu (3)
William a Kate (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Počas včerajšieho dňa kráľovská rodina oznámila, že princezná Kate (42) musela podstúpiť operáciu. Momentálne je však v tých najlepších rukách, keďže luxusná klinika, kde sa zotavuje, patrí medzi to najlepšie, čo miestne zdravotníctvo ponúka.

Britská kráľovská rodina informovala verejnosť o tom, že Kate musela podstúpiť operáciu. V nemocnici by mala zostať 10 až 14 dní a jej zotavovanie by malo trvať niekoľko týždňov.

Momentálne je však princezná v tých najlepších rukách. Luxusnú nemocnicu London Clinic využíva kráľovská rodina pravidelne. V minulosti sa v nej liečili napríklad bývalý manžel Alžbety II. - princ Philip, avšak objavilo sa tu aj niekoľko osobností svetového šoubiznisu, ako je Elizabeth Taylor.

Toto zdravotnícke zariadenie sa pýši najmodernejšími oddeleniami, ako je centrum robotickej chirurgie či jedno z najmodernejších onkologických centier na svete. V nemocnici sú schopní liečiť až 155 rôznych zdravotných problémov. 

Okrem toho sa však pýši aj vlastným šéfkuchárom, vďaka ktorému si príde na svoje každý jeden pacient. Jedálniček im vytvoria na mieru a v kuchyni sa pracuje len s tými najčerstvejším surovinami. Rovnako tak majú pacienti k dispozícii vlastného asistenta, ktorý rieši ich špeciálne požiadavky. Pred samotnou nemocnicou je súkromná ochranka a v súčasnosti láka veľkú dávku pozornosti, keďže v nej leží jedna z najobľúbenejších tvárí kráľovskej rodiny.

London Clinic
Zobraziť galériu (3)
London Clinic  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princezná Kate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu