Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rozprávkový rok krásnej herečky: Po svadbe s milionárskym dedičom... Je TEHOTNÁ!

Ashley Benson Zobraziť galériu (2)
Ashley Benson (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Americká herečka Ashley Benson (33) prežíva jeden z najkrajších rokov jej života. Vo februári potvrdila vzťah s jej aktuálnym partnerom Brandonom Davisom (43) a v lete dvojica ohlásila zásnuby. Podľa najnovších správ to navyše vyzerá tak, že je Benson tehotná.

Počas tohto roka sme vás informovali o rýchlo sa rozvíjajúcom vzťahu herečky a jej o 10 rokov staršieho partnera. O tomto páriku sa pritom začalo špekulovať len v januári. O to väčším šokom bolo, keď v lete oznámili svoje zásnuby.

Momentálne to však vyzerá tak, že to v podaní tejto dvojice nebolo ani zďaleka všetko. Počas včerajšieho dňa priniesol magazín Us Weekly informácie o tom, že herečka, ktorá sa preslávila v seriáli Pretty Little Liars, je tehotná.

„Momentálne je približne v 4. mesiaci a je nadšená, že sa stane mamou. Začala sa stravovať veľmi zdravo a o svoje telo sa príkladne stará. Jej rodina je z toho takisto nadšená," povedal zdroj pre spomínaný magazín. Tieto informácie však ani jeden z dvojice zatiaľ nepotvrdil.

Viac o téme: Ashley Benson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu