Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

TEHOTNÁ kráska z Pretty Little Liars: Úplne HOLÁ na titulke... Fúha!

(Zdroj: ABC Family)

LOS ANGELES - Len pár mesiacov po zásnubách s boháčom Brandonom Davisom (43), hlásila herečka Ashley Benson (34) ďalšiu krásnu novinku. V októbri sa prevalilo, že pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko. Aktuálne by mala byť už v 7. mesiaci tehotenstva a svoje zaoblené krivky predviedla na titulke nového magazínu... Je na nej úplne HOLÁ!

Ashley Benson sa do povedomia verejnosti dostala vďaka tínedžerskému seriálu Pretty Little Liars, v ktorom stvárnila študentku strednej školy Hannu. Dnes má už 34 rokov a pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko. Informácia o jej požehnanom stave sa dostala na verejnosť v októbri. 

„Momentálne je približne v 4. mesiaci a je nadšená, že sa stane mamou. Začala sa stravovať veľmi zdravo a o svoje telo sa príkladne stará. Jej rodina je z toho takisto nadšená,“ povedal vtedy pre US Weekly zdroj. Informácie však vtedy ani jeden z dvojice nepotvrdil. 

Až neskôr Ashley zverejnila fotku, na ktorej bolo zjavne vidieť zväčšujúce sa bruško. No a najnovšie sa pochválila titulkou, na ktorej hviezdi. Je na nej úplne nahá, jednou rukou si drží svoje zaoblené bruško a druhou si prekrýva prsník. Hmm, naozaj odvážne tehotenské foto!

Viac o téme: Ashley BensonPretty Little Liars
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu