Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Šialená diéta Sharon Osbourne: Niekoľko dní je úplne bez jedla!

Sharon Osbourne Zobraziť galériu (2)
Sharon Osbourne (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britská autorka a hudobná manažérka Sharon Osbourne (70) v poslednej dobe výrazne schudla, čím svojim fanúšikom narobila poriadne starosti. Okrem kontroverzného lieku si však k tejto zmene pomohla aj drastickou diétou, počas ktorej podľa vlastných slov neje minimálne 3 dni v týždni.

Manželka legendárneho hudobníka Ozzyho Osbourna sa nikdy netajila svojimi návštevami plastických chirurgov. V posledných mesiacoch však zaujala tým, že výrazne schudla. K novej figúre si pomohla kontroverzným liekom, ktorý kvôli chudnutiu využilo množstvo celebrít. 

Okrem neho však Osbourne drží aj poriadne drastickú diétu, o ktorej prehovorila v podcaste The Osbournes. V ňom spolu so svojimi deťmi Kelly (38) a Jackom (37) riešila to, že svet sa môže zmeniť na úplný chaos vo chvíli, keď ľudia nebudú schopní zabezpečiť dostatok jedla. „Ak máte niečo, čo niekto chce, tak vás kvôli tomu zabije. Viete, ako ďaleko je spoločnosť od úplného rozpadu? 9 jedál. To sú 3 dni, počas ktorých máte raňajky, obed a večeru," povedal Jack

Na to zareagovala Osbourne s vetou, ktorá poodhalila jeden z dôvodov toho, že v poslednom období schudla viac ako 12 kilogramov. „Bože, ja to robím každý týždeň. Minimálne 3 dni v týždni vôbec nejem," povedala Sharon v časti podcastu, ktorý zverejnil denník Daily Mail. Jej vychudnutá postava tak zrejme bude jej fanúšikom robiť vrásky na čele aj naďalej.

Šialená diéta Sharon Osbourne:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Sharon Osbourne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu