Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

AKTUÁLNA FOTO ťažko chorého Ozzyho Osbourna: Pohľad na TOTO zahreje pri srdci!

Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Potešila všetkých jeho priaznivcov! Nie je žiadnym tajomstvom, že legendárneho Ozzyho Osbourna (74) sužujú zdravotné problémy spôsobené Parkinsonovou chorobou. Fanúšikov však raz za čas o jeho stave informuje napríklad umelcova manželka Sharon (70). Tá najnovšie na sociálnych sieťach zverejnila krásny záber, ktorý nadchol hádam každého.

S týmto dedkom nuda rozhodne nehrozí! Ozzy Osbourne je legenda a mnohí fanúšikovia ho milujú nielen kvôli jeho hudbe, ale aj pre nekonvenčný spôsob života. A vyzerá to tak, že ho úplne zbožňuje aj jeho vnúčik Sid. 

Dôkazom je fotka, ktorú na sociálnej sieti Instagram zverejnila pyšná babička Sharon. Ozzy na nej sedí za notebookom a asistuje mu pri tom jeho 9-mesačný vnúčik. Vtipná grimasa na umelcovej tvári naznačuje, že si užívali spoločné chvíle. „Toto je také sladké a rozkošné. Dúfam, že sa má Ozzy dobre,” znie jeden z mnohých nadšených komentárov. „Najkrajšia fotka, akú som dnes videla,” rozplývala sa ďalšia fanúšička. 

Kelly Osbourne priviedla svoje prvé dieťatko - syna Sida na svet v novembri minulého roka. Jeho otcom je hudobník Sid Wilson. Okrem neho majú Osbournovci aj štyri vnučky od ich syna Jacka. 

Viac o téme: Ozzy Osbourne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu