Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Astronomický HONORÁR pre Osbournovu ženu: Hviezdila v Big Brother... Za každú MINÚTU dostala TISÍCE!

Sharon Osbourne Zobraziť galériu (3)
Sharon Osbourne (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Manželka hudobníka Ozzyho Osbourna (75), Sharon Osbourne (71), vymetá jednu televíznu šou za druhou. Po X Factore, v ktorom pôsobila ako porotkyňa, zahviezdila aj v celebritnom Big Brother. A za svoje účinkovanie dostala astronomický honorár - za každú minútu jej na účte cinkli tisíce!

Sharon Osbourne sa prišla do Celebrity Big Brothera ukázať iba na 9 dní. Jej úlohou nebolo súťažiť, v šou vystupovala ako "ubytovateľka" a k dispozícii mala vlastnú spálňu s kúpeľňou. Ako informuje DailyMail, pôvodne vraj v projekte mala zotrvať len 5 dní a za každý natáčací deň mala od televízie dostať 100 tisíc libier. Jej pobyt vo vile sa však napokon predĺžil a... 

Ozzy Osbourne s manželkou Sharon
Zobraziť galériu (3)
Ozzy Osbourne s manželkou Sharon  (Zdroj: SITA/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Na účet jej za účinkovanie pípla naozaj astronomická čiastka. Počas deviatich epizód, ktoré mali dokopy takmer 8 hodín, bola Sharon na obraze dve hodiny a 13 minút. A za každú MINÚTU si na svoj účet pripočítala 6 767 libier. Jej výsledný honorár za 9 dní natáčania tak bol vyše 900 tisíc libier. 

To, že strávi vo vile iba krátky čas, avizovala Sharon už pred štartom Big Brothera. Nechcela totiž svojho manžela Ozzyho nechávať dlho samého - v roku 2019 mu totiž diagnostikovali Parkinsonovu chorobu. „Nechcem byť od Ozzyho príliš dlho. Ako rodina sme si neskutočne blízki,“ vyjadrila sa vtedy. 

Sharon Osbourne
Zobraziť galériu (3)
Sharon Osbourne  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Sharon Osbourne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu