Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna herečka (37) to OPÄŤ nezvládla: Len 2 mesiace po prepustení zo PSYCHIATRIE... Skončila vo VÄZBE!

Amanda Bynes to opäť v rukách polície. Zobraziť galériu (6)
Amanda Bynes to opäť v rukách polície. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Amanda Bynes (37) bola v minulosti obľúbenou tínedžerskou herečkou. Slávu však nezvládla, prepadla závislosti, až sa napokon dostala na samotné dno. Len pred 2 mesiacmi ju prepustili zo psychiatrie, kam sa dostala po tom, čo sa nahá a dezorientovaná túlala ulicami LA. A je to tu opäť - bývalú hviezdu v sobotu ráno zobrali do väzby... Budú posudzovať jej duševné zdravie!

Len pred tromi mesiacmi verejnosť obletela správa o Amande Bynes, ktorá nahá a zmätená pobehovala po uliciach Los Angeles. Sama vtedy zastavila okolo idúce auto a vodičovi oznámila, že potrebuje pomoc. Privolaní muži zákona ju potom predali zdravotníkom, ktorí ju umiestnili na psychiatriu. Tam sa liečila 3 týždne...

Všetci verili, že po tejto skúsenosti herečka začne svoj stav brať vážne a nastúpi na ambulantnú liečbu. A mnohé zdroje tvrdili, že tomu tak naozaj je. Vraj navštevovala terapeutov a užívala aj predpísané lieky. No na život mimo zdravotného zariadenia zjavne ešte nie je pripravená. V sobotu ráno totiž muži zákona z Los Angeles dostali opäť hlásenie. 

Ako informuje TMZ, ženu v núdzi, ktorej prišli pomôcť, identifikovali ako Amandu Bynes. Page Six požiadalo herečkinho právneho zástupcu o vyjadrenie, no odpoveď zatiaľ nedostali. Na policajnej stanici následne odborná lekárska jednotka úrčí jej mentálne zdravie a či potrebuje ďalšie ošetrenie. Očití svedkovia pre TMZ povedali, že herečka s políciou spolupracovala. 

Takto si diváci pamätajú Amandu Bynes z čias jej najväčšej slávy.
Zobraziť galériu (6)
Takto si diváci pamätajú Amandu Bynes z čias jej najväčšej slávy.  (Zdroj: Warner Bros.)

Viac o téme: Amanda Bynes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu