Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bývalá herecká hviezda na úplnom dne: Týždeň po prepustení z liečebne tam skončila opäť!

Amanda Bynes Zobraziť galériu (2)
Amanda Bynes (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Jej liečba zatiaľ neprebieha úspešne. Niekdajšia herecká hviezda Amanda Bynes (37) dlhodobo bojuje s psychickými problémami, kvôli ktorým strávila posledné týždne v psychiatrickom zariadení. Jej zdravotný stav sa však nezlepšil a po týždni domácej liečby musela opäť vyhľadať pomoc.

Amanda Bynes v posledných týždňoch svoj boj s psychickými problémami nezvládala. V marci sa herečka premávala po uliciach úplne nahá a v nasledujúcom období ju riešila polícia, kvôli čomu dokonca skončila vo väzbe.

Najnovšie správy o bývalej hviezde však nie sú o nič lepšie. Na prelome júna a júla ju prepustili zo zariadenia v Los Angeles a následne mala pokračovať v liečbe vo svojom dome, pričom mala navštevovať odborníkov. To však nezvládla a už po týždni vyhľadala pomoc psychiatrických zariadení opäť. Podľa zdroja magazínu TMZ totiž Bynes cítila, že potrebuje intenzívnejšiu liečbu a že návštevy doktorov by pre ňu neboli dostatočné.

Pre svoju liečbu si však vybrala nové zariadenie mimo Los Angeles, kde dlhodobo bývala. To jej odporučili práve v jej predošlom zariadení a jedným z hlavných dôvodov tohto rozhodnutia je aj to, že v liečebni bude mať okolo seba ľudí, čo je veľký rozdiel oproti jej domácej liečbe. Bynes podľa informácií žije samotárskym životom bez priateľov.

Amanda Bynes
Zobraziť galériu (2)
Amanda Bynes  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Amanda Bynes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu