Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Známy spevák čelí vážnym obvineniam: Svoju manažérku mal viackrát znásilniť... Opísala desivé detaily!

Jimmie Allen Zobraziť galériu (2)
Jimmie Allen (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES- Lieta v obrovských problémoch. Americký country spevák Jimmie Allen (37) čelí závažným obvineniam zo sexuálneho zneužívania, ktorého sa mal dopustiť na svojej bývalej manažérke. Tú mal počas 18 mesiacov niekoľkokrát znásilniť. Počas uplynulého týždňa mala podať na umelca žalobu.

Žena mala pracovať pre hudobníka ako manažérka, ktorá mu mala byť k dispozícii každý deň. Počas 18-tich mesiacov sa však podľa nej mal dopustiť viacerých sexuálnych útokov a niekoľkokrát ju mal znásilniť.

O prípade informoval magazín Variety, ktorému to priznala samotná obeť. Tá detailne opísala to, čoho sa mal Allen dopúšťať a z jej slov sa doslova dvíha žalúdok. Celý prípad nakoniec skončil v rukách súdu.

Jimmie Allen
Zobraziť galériu (2)
Jimmie Allen  (Zdroj: Profimedia)

Po jednej obchodnej večeri, kde si dala podľa vlastných slov zopár pohárov vína, sa mala zobudiť úplne nahá v izbe a mala bolesti, pričom krvácala z intímnych partii. Z večera si nič nepamätala a vedľa nej ležal práve Allen. Ten trval na tom, aby užila potratovú tabletku.

K celej situácii sa pre spomínaný magazín vyjadril aj samotný spevák. „Je pre mňa zraňujúce, že niekto, koho som považoval za blízkeho priateľa a kolegu ma obviní z niečoho, na čom nie je nič pravdy. Mali sme spolu sexuálny pomer, ale počas neho ma ani raz z ničoho neobvinila a v našom vzťahu chcela pokračovať. Keď sa to medzi nami skončilo, najala si právnika a začala odo mňa žiadať peniaze. Jej obvinenia sú nielen nepravdivé, ale zároveň ma veľmi poškodzujú. Pracoval som tvrdo na tom, aby som postavil svoju kariéru a spravím všetky kroky k tomu, aby som očistil svoje meno," povedal vo vyhlásení Allen.

Viac o téme: Jimmie Allen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu