Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kevinovi Costnerovi krachuje 18-ročné manželstvo: S rozvodom NESÚHLASÍ... Hovorí sa o NEVERE!

Kevin Costner a Christine Baumgartner Zobraziť galériu (3)
Kevin Costner a Christine Baumgartner (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Správy o rozvode hviezdneho Kevina Costnera (68) prišli ako blesk z jasného neba. Rovnaký šok, ako zažili jeho fanúšikovia, však zrejme prežíva aj samotný herec. Ten bol vraj z rozhodnutia manželky poriadne prekvapený a vôbec s ním nesúhlasí.

18-ročné manželstvo Kevina Costnera je zrejme definitívne v troskách. Jeho manželka Christine Baumgartner (49) totiž podala žiadosť o rozvod a ich rodinu, ktorej súčasťou sú aj ich 3 spoločné deti, tak čaká veľmi náročné obdobie.

Hneď, ako sa dostali tieto informácie na verejnosť, sa okamžite začalo špekulovať o tom, čo stálo za náhlym rozhodnutím hercovej manželky. Na pretrase boli aj slová o nevere a jedným z dôvodov má byť tiež to, že pracovne vyťažený Costner nemal na svoju polovičku čas. 

Svetlo do celej situácie teraz priniesol človek z okolia dvojice. Ten okrem iného uviedol, že herec zostal z celej situácie poriadne zaskočený. „Nevera nemá s touto situáciou nič spoločné. Kevin bol z rozhodnutia Christine šokovaný. Rozvod jednoznačne nechce a bol by ochotný s ňou začať znova žiť. Je veľmi sklamaný, pretože ju a aj ich deti miluje," povedal zdroj pre magazín Page Six.

Kevin Costner
Zobraziť galériu (3)
Kevin Costner  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kevin Costner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu