Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Z toho sa vám zatočí hlava! Manželka požaduje od Costnera ASTRONOMICKÉ VÝŽIVNÉ... Odhalila jeho miliónové zárobky!

Kevin Costner Zobraziť galériu (2)
Kevin Costner (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Rozvod Kevina Costnera (68) a jeho manželky Christine (49) sa zmenil na poriadny boj. Svetoznámy herec chcel najskôr svoju partnerku vyhodiť z ich spoločného domu a tá teraz na oplátku žiada poriadne mastné výživné na ich tri spoločné deti.

Začiatkom mája vyplávala na povrch informácia o rozchode hollywoodskeho herca Kevina Costnera a jeho manželky. Rozpad ich vzťahu však prerástol do neľútostného súdneho sporu a umelec dokonca žiadal, aby sa Christine odsťahovala z ich spoločného domu.

Jeho dnes už bývalá partnerka však na oplátku žiada poriadne mastnú sumu na ich 3 deti. Mesačné výživné by sa malo podľa súdnych dokumentov, ktoré sa podarilo získať magazínu People, vyšplhať až do výšky takmer 250-tisíc dolárov, čo je v prepočte približne 228-tisíc eur.

Podľa vyjadrení Christine je táto suma dokonca nižšia, než suma, ktorá je potrebná na to, aby sa nemusel meniť štandard, na ktorý sú ich deti zvyknuté. Okrem toho požaduje aj to, aby herec platil ich súkromné školy, mimoškolské aktivity a zdravotné náklady.

Dokumenty ďalej odhalili aj Costnerove zárobky za minulý rok. Podľa nich zarobil viac ako 19 miliónov dolárov, z ktorých mu po zdanení malo zostať viac ako 7,5 milióna. Na rodinné výdavky, ako sú napríklad catering, súkromní kuchári či výlety na Havaj, do Karibiku či do Aspenu, mal pritom minúť približne 6,6 milióna dolárov.

Kevin Costner a Christine Baumgartner
Zobraziť galériu (2)
Kevin Costner a Christine Baumgartner  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kevin Costner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu