Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávny herec je zdrvený: ROZVOD po 18 rokoch manželstva!

Zobraziť galériu (3)

LOS ANGELES - Prekvapivé správy! Obľúbený herec Kevin Costner (68) neprežíva práve najlepšie životné obdobie. Jeho manželka Christine (49) totiž v pondelok podala žiadosť o rozvod. Dvojica má spolu tri deti.

Správy o rozvode herca Kevina Costnera a jeho manželky Christine Baumgartner ako prvý priniesol portál TMZ. Blondínka vo svojej žiadosti uviedla ako dôvod "neprekonateľné rozdiely". Dvojica má spolu tri deti - synov Caydena (16) a Hayesa (14) i dcéru Grace (12).

Hercov hovorca sa netají tým, že dané skutočnosti herca zarmútili. „Vyskytli sa okolnosti, ktoré pán Costner nemohol ovplyvniť a ktoré viedli k zrušeniu jeho manželstva,” uviedol vo vyhlásení. „Zároveň žiada, aby v týchto chvíľach, keď si prechádzajú ťažkým obdobím, bolo rešpektované jeho súkromie,” dodal. 

Kevin Costner
Zobraziť galériu (3)
Kevin Costner  (Zdroj: profimedia.sk)

Kevin Costner a Christine Baumgartner začali spolu randiť v roku 2000 a o 4 roky na to spečatili svoju lásku svadbou na jeho ranči. Pre herca ide už o druhé nevydarené manželstvo. V minulosti bol ženatý so Cindy Silva, s ktorou má tiež tri deti - dcéry Annie (39), Lily (36) a syna Joea (35). Zo vzťahu s Bridget Rooney má ešte syna Liama. 

Kevin Costner a Christine Baumgartner
Zobraziť galériu (3)
Kevin Costner a Christine Baumgartner  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kevin Costner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu