Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Schyľovalo sa k TRAPASU: Sexi modelku takmer zradili plavky… Stačili MILIMETRE!

Ara Queen Bae si takmer vyrobila pikantný trapas. Zobraziť galériu (2)
Ara Queen Bae si takmer vyrobila pikantný trapas. (Zdroj: Profimedia)

FLORIDA - Vyštudovala chemické inžinierstvo, no napriek tomu sa rozhodla byť modelkou a influencerkou. Reč je o perskej modelke Are Queen Bae. Tú v týchto dňoch zachytili americkí paparazzi na Miami Beach na Floride. A takmer sa im podarilo uloviť aj poriadne pikantný trapas. Stačili doslova milimetre!

Modelka, ktorá si hovorí Ara Queen Bae, mohla byť napríklad úspešnou vedkyňou... Vyštudovala totiž vysokú školu s chemickým zameraním. No napriek tomu sa rozhodla využiť svoj zvodný vzhľad a zarábať si práve výzorom. Na sociálnej sieti Instagram rozbehla kariéru influencerky a sledujúcich pravidelne zásobuje sexi fotkami svojich kyprých tvarov. 

V týchto dňoch však niektorých potešila aj naživo. Užívala si totiž horúce slnečné počasie na Miami Beach na Floride. A takmer ukázala aj čosi viac. Keď totiž vychádzala z mora, plavková podprsenka jej vyliezla nebezpečne vysoko. Stačilo naozaj len zopár milimetrov na to, aby prítomní paparazzi nafotili jej pikantný trapas. Ara, nabudúce si tie šnúrky zaviaž poriadne! 

Schyľovalo sa k TRAPASU:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Ara Queen Bae
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu