Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovská RADOSŤ v šoubiznise: Z pracháčky Paris Hilton je MAMINA!

Paris Hilton a Carter Reum prežívajú obrovskú radosť. Zobraziť galériu (5)
Paris Hilton a Carter Reum prežívajú obrovskú radosť. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Najkrajšia správa! Paris Hilton (41) poriadne prekvapila svojich priateľov a followerov. Na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnila záber, ktorým svetu oznámila, že ona i jej manžel Carter Reum (41) sa radujú zo svojho prvého dieťatka.

„Už teraz sa nedá slovami opísať, ako veľmi si milovaný,” napísala na svojom Instagrame Paris Hilton, ktorá fotkou, kde detská ručička zviera jej veľký palec, oznámila svetu, že je z nej už mamina. Nadšené reakcie fanúšikov i celebritných priateľov nemajú konca. Nechýbajú gratulácie od Demi Lovato, DJ-a Tiësta, Kim Kardashian a iných. „Mám z teba obrovskú radosť. Posielam veľa lásky,” reagovala napríklad Heidi Klum. 

Modré srdiečko pri príspevku naznačuje, že do celebritnej famílie pribudol chlapček. Dvojica to potvrdila aj pre magazín People„Vždy bolo mojím snom stať sa matkou a som šťastná, že sme sa spolu s Carterom našli. Sme nadšení, že sme si založili rodinu a naše srdcia priam vybuchujú láskou pre nášho synčeka,” uviedla vo svojom vyhlásení blondínka. 

Meno synčeka zatiaľ Paris neprezradila, avšak potvrdila, že im ho vynosila náhradná matka. 

Viac o téme: Paris HiltonCarter Reum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu