Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Obľúbený reťazec sťahuje z predaja nebezpečný produkt: Môže ohroziť vaše zdravie! Nemáte ho v kuchyni?

Nebezpečný výrobok spoločnosť Action stiahla z predaja
Nebezpečný výrobok spoločnosť Action stiahla z predaja (Zdroj: www.action.com/sk)

BRATISLAVA – Najrýchlejšie rastúci nepotravinový diskont sa teší obrovskej obľube aj v našich končinách. Ponúkajú širokú ponuku tovaru od hračiek, uterákov, doplnkov do interiéru aj exteriéru, ako aj kuchynské doplnky. Tentokrát ale upozorňujú na nebezpečný produkt, ktorý môže ohroziť zdravie ich zákazníkov.

Ide o sadu kuchynského náčinia pod názvom „Masterchef 3-dielna plastová“ a EAN kódom 8720791437046. Testovanie tohto produktu ukázalo, že obsahuje primárne aromatické amíny a ich hodnota prekročila regulačné limity.

Spoločnosť sa preto rozhodla produkt stiahnuť z predaja z obavy o bezpečnosť zdravia zákazníkov. Týka sa to produktov s číslom šarže 2023-10207. Ostatné šarže sú v poriadku a zákazníci ich naďalej môžu bez problémov používať. Spomínaný nebezpečný výrobok bol v predaji od januára 2024. Číslo šarže je uvedené na obale produktu. Zákazníci produkt môžu vrátiť do predajne, kde im bude vrátená plná suma aj v prípade, že už nevlastnia doklad o kúpe. Spoločnosť Action sa zároveň ospravedlnila zákazníkom za spôsobené nepríjemnosti.

Viac o téme: Kuchynské náradieTestovanieNebezpečný výrobokPrekročené limity
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu