Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Megan Fox prelomila mlčanie: Jasné vyjadrenie k snúbencovej "NEVERE"!

Megan Fox Zobraziť galériu (8)
Megan Fox (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Konečne prehovorila. Po tom, ako sa začalo špekulovať o rozpade vzťahu herečky Meghan Fox (36) a speváka Machine Gun Kellyho (32), sa na verejnosti objavili informácie, že za koncom tejto dvojice môže byť hudobníkova nevera. K celej veci sa teraz vyjadrila samotná Fox, ktorá tak prelomila svoje mlčanie.

Počas minulého týždňa sa začali množiť správy o tom, že hviezdna dvojica Megan Fox a Machine Gun Kelly sa rozišli. Dohady začali po tom, ako herečka vymazala všetky svoje spoločné fotky so spevákom a následne aj všetky ostatné príspevky z Instagramu.

Megan Fox a Machine Gun Kelly
Zobraziť galériu (8)
Megan Fox a Machine Gun Kelly  (Zdroj: SITA)

Hlavným dôvodom rozpadu ich vzťahu mala byť pritom nevera hudobníka, ktorý mal svoju priateľku podvádzať s jeho gitaristkou Sophie Lloyd. Tá však prostredníctvom svojho agenta všetky obvinenia poprela.

Počas včerajšieho dňa sa Fox do sveta sociálnych sietí vrátila a po prvýkrát od prevalenia tejto kauzy sa k celej situácii vyjadrila. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram povedala aj to, ako to bolo s údajnou neverou.

Machine Gun Kelly a Sophie Lloyd
Zobraziť galériu (8)
Machine Gun Kelly a Sophie Lloyd  (Zdroj: profimedia.sk)

„Do tohto vzťahu nezasiahla žiadna tretia strana. Tento príbeh o nevere by mal čo najskôr skončiť a nechať tak na pokoji všetkých nevinných ľudí, ktorí sú jeho súčasťou," napísala Fox.

Viac o téme: Megan FoxMachine Gun Kelly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu