Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

ŠOKUJÚCA PREMENA promi dvojice: Ona ako nafukovacia Anča a on... Preboha, aký extrém!

Megan Fox a Machine Gun Kelly
Megan Fox a Machine Gun Kelly (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Poriadne sa zmenili. V posledných dňoch zaujal fanúšikov Megan Fox (37) jej nový výzor, ktorý podľa mnohých nevyzeral vôbec prirodzene. Najnovšie ale vzhľadom šokoval aj jej partner Machine Gun Kelly (33) Ten si svoje staré tetovania na tele a rukách prekryl netradičným spôsobom.

Počas minulého týždňa riešili fanúšikovia vzhľad Megan Fox. Na nových fotkách totiž podľa nich vyzerala, akoby sa zverila do rúk plastických chirurgov. Herečka však neprajníkom na svojom profile na sociálnej sieti Instagram poslala jasný odkaz.

„Pane Bože, pozrite, ako som sa vôbec nezmenila. Bola to len fotka, na ktorej vyzerám ako ukrajinská nafukovacia bábika. V skutočnosti však vyzerám ako jedna z tých drahých silikónových bábik, ktoré môžete kúpiť len v Japonsku," napísala Megan.

Počas včerajšieho dňa však šokoval aj jej partner - spevák Machine Gun Kelly. Ten totiž na Instagrame zverejnil fotku svojich nových tetovaní. Čiernymi dielami na jeho tele a rukách prekryl svoje predchádzajúce výtvory a po herečke tak fanúšikov prekvapil aj on. 

Viac o téme: Megan FoxMachine Gun Kelly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu