Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávny pár po ROZCHODE vyhľadal ODBORNÍKOV: Hovorí sa o NEVERE s touto blonďavou sexicou!

Zobraziť galériu (7)

LOS ANGELES - Zachránia svoj vzťah?! Rapper Machine Gun Kelly (32) a herečka Megan Fox (36) tvorili pár, ktorý vedel šokovať pri každej príležitosti. Inak tomu nebolo ani pred pár dňami, keď sa v médiách objavili správy o ich nečkanom rozchode. Je jeho príčinou blonďavá kráska, s ktorou umelec spolupracuje?!

Megan Fox je ideálom a snom mnohých mužov. Keď sa verejnosť dozvedela, že jej poplietol hlavu o štyri roky mladší rapper vystupujúci pod menom Machine Gun Kelly, závidel mu nejeden chlap. Kráska sa dokonca kvôli výstrednému umelcovi rozviedla a dokonca s ním plánovala spoločnú budúcnosť. Pred pár dňami sa však v médiách objavili správy, že dvojica rieši vážne vzťahové problémy...

Zábery bulvárnych fotografov však dokazujú, že dvojica sa usiluje svoj vzťah zachrániť. Paparazzi ich totiž nafotili cestou z budovy, v ktorej sídli viacero odborníkov na medziľudské vzťahy. Na stretnutie prišli a aj z neho odchádzali na dvoch autách. Či sa im podarilo niečo vyriešiť, zatiaľ nevedno.

Isté však je, že médiá i sociálne siete sú plné špekulácií o tom, čo by mohlo byť za rozpadom ich vzťahu. Viaceré hlasy tvrdia, že tá príčina by mala mať blond vlasy, peknú tváričku, sexi telo a meno Sophie Lloyd. Práve táto talentovaná hudobníčka, ktorá s rapperom spolupracuje, čelí drsný obvineniam, že umelca zviedla. 

Kráska sa však rozhodla brániť. Jej agenti poskytli médiám stanovisko, v ktorom tieto závažne obvinenia dôrazne popierajú. „Sophie Lloyd je profesionálna a skvelá hudobníčka. Akékoľvek reči o tom, že sa niekedy nezachovala profesionálne alebo sa dopustila nevery, sú klamlivé. Je to pre ňu ako hudobníčku a ženu veľmi urážlivé,” uviedli. Gitaristka je vraj tiež zadaná a s partnerom sú vraj spolu už päť rokov. 

Ako sa tento milostný škandál nakoniec skončí a či sa kontroverznej dvojici podarí zachrániť ich vzťah, ukáže zrejme až čas...

Machine Gun Kelly a Sophie Lloyd
Zobraziť galériu (7)
Machine Gun Kelly a Sophie Lloyd  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Megan FoxMachine Gun Kelly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu