Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi herečka otvorene o plastikách: Priznala viaceré úpravy... BUJNÉ PRSIA ju stáli 23-tisíc eur!

Megan Fox Zobraziť galériu (3)
Megan Fox (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Fanúšikovia americkej herečky Megan Fox (37) si v posledných týždňoch začali čoraz viac všímať, že to s úpravami svojho zovňajška preháňa. V najnovšom rozhovore tieto reči potvrdila aj samotná umelkyňa. Úprimne priznala viaceré úpravy a aj sumu, ktorú za ne musela zaplatiť.

Galéria: Megan Fox

Včera sme vás na topkách informovali o tom, že sa americká herečka objavila v podcaste Call Her Daddy. V ňom otvorene prehovorila o turbulentnom vzťahu so svojím partnerom, aj o zrušených zásnubách.

Okrem toho však úprimnosťou nešetrila ani pri otázke, ktorú riešia jej fanúšikovia už pomerne dlho. Na jej vzhľade je totiž stále viac vidieť ruky plastických chirurgov. V spomínanom rozhovore priznala, ako to naozaj je.

Podľa vlastných slov minula na 3 plastické operácie pŕs dokopy 25-tisíc dolárov. „Prvýkrát som si ich dala robiť, keď som mala 21 alebo 22 rokov. Niekedy medzi prvým a druhým filmom Transformers," povedala Fox. „Vždy som bola také malé dievča, ktoré sa pozeralo do zrkadla a hovorilo si, že kde sú moje prsia. Vždy som ich chcela mať veľké," doplnila herečka.

Spokojná však zostala až po tretej operácii. „Moje telo nereaguje dobre na anestézu, takže operácia bolo veľké rozhodnutie. Je to riziko, takže keď som išla na tú poslednú, tak som povedala, že keď to už absolvujem a bude mi 2 mesiace zle, tak sa chcem zobudiť s najväčšími prsiami, aké mi môžu spraviť," dodala umelkyňa, ktorá priznala aj to, že úpravami prešla aj jej tvár. Avšak tieto procedúry konkretizovať nechcela. 

Megan Fox
Zobraziť galériu (3)
Megan Fox  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Megan Fox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu