Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ona svoje telo NENÁVIDÍ, iné by zaň VRAŽDILI: Megan Fox opäť ohurovala… V hlavnej úlohe PRSIA!

Megan Fox Zobraziť galériu (3)
Megan Fox (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Megan Fox (37) patrí k najsexi ženám súčasnosti. No hoci o jej krivkách snívajú muži po celom svete, priznala, že ona sama so sebou nikdy spokojná nebola. Napriek tomu vie, ako v spoločnosti ohúriť. Predviedla to aj vo štvrtok na akcii plavkového čísla Sports Illustrated. V hlavnej úlohe boli jej prsia!

Len pred pár dňami Megan Fox šokovala priznaním, že trpí psychickou poruchou, ktorá spôsobuje, že svoje telo vníma inak, ako ho vidí okolie. „Trpím telesnou dysmorfiou. Nikdy som sa nevidela tak, ako ma vidia ostatní,“ priznala herečka v rozhovore pre Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Galéria: Megan Fox

Znamená to, že hoci iné ženy by za jej krivky vraždili, ona vníma jednotlivé časti svojho tela odlišne a považuje ich za defekt svojho vzhľadu. „Keď som bola malá, mala som akúsi obsesiu, že by som mala vyzerať inak,“ dodala. No napriek tomu sa vždy dokáže nahodiť tak, že svojím výzorom v spoločnosti vyráža dych. Inak tomu nebolo ani vo štvrtok na akcii plavkového čísla Sports Illustrated.

Slávna sexica aj tentokrát vsadila na odvážnejší model šiat a hoci išlo o dlhú róbu, nepriehľadná bola iba sukňa. Zvyšok bol ušitý z akejsi čiernej sieťoviny. Presvitalo jej tak celé bruško a... Ani pri pohľade na jej prsia nebolo treba veľa predstavivosti. Nielen, že mali šaty mega hlboký výstrih, no jej vnady prekrýval prakticky len jeden čierny pás látky. 

Ona svoje telo NENÁVIDÍ,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Megan Fox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu