Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

RADOSŤ slávnej dvojice: Po mileneckej afére sa tešia z tretieho dieťaťa!

Behati Prinsloo a Adam Levine Zobraziť galériu (8)
Behati Prinsloo a Adam Levine (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prominentný pár Adam Levine (43) a Behati Prinsloo (34) si počas minulého roka prešli turbulentným obdobím. Na verejnosť totiž prenikli informácie o spevákovom mileneckej afére, avšak dvojica sa rozhodla svoju rodinu zachrániť. Podľa najnovších informácii sú z nich už dokonca trojnásobní rodičia!

Na konci septembra sa na verejnosti začali objavovať správy o tom, že manželstvo speváka Adama Levina a Behati Prinsloo je vo veľkej kríze. Frontman skupiny Maroon 5 totiž písal nevhodné správy viacerým ženám, z čoho bolo svetoznáma modelka pochopiteľne veľmi sklamaná.

Celá kauza sa navyše prevalila v čase, keď dvojica svojim fanúšikom oznámila, že spolu čakajú tretie dieťa. Spevák si okamžite začal sypať popol na hlavu a povedal, že urobí všetko pre záchranu svojej rodiny. 

Zatiaľ to vyzerá tak, že sa im to nateraz podarilo. Dvojica sa totiž podľa informácii magazínu People v uplynulých dňoch dočkala tretieho potomka. Aj keď to ani jeden z nich zatiaľ nepotvrdil, spomínanému magazínu to prezradil zdroj z ich okolia. Ich dcéry Dusty (6) a Gio (4) tak majú súrodenca. Či ide o brata alebo sestričku, zatiaľ nevedno. 

Viac o téme: Adam LevineBehati Prinsloo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu