Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Priznala MILENECKÝ POMER so ženatým spevákom: To, čo spravil, je fakt nechutné!

Adam Levine a Behati Prinsloo Zobraziť galériu (6)
Adam Levine a Behati Prinsloo (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Veď jej z toho pukne srdce! Len nedávno sme vás na topkách informovali o krásnej novinke zo súkromia modelky Benati Prinsloo a jej manžela speváka Adama Levine. Dvojica je v radostnom očakávaní tretieho spoločného potomka. Aktuálne ale zahraničné médiá zaplavili poriadne šokujúce správy. Umelec mal byť svojej krásnej žene neverný!

Adam Levine, Behati Prinsloo a ich dve rozkošné dcérky pôsobili ako dokonalá a šťastná rodinka. 23-ročná modelka Sumner Stroh však v pondelok na TikToku zverejnila priznanie, ktoré šokovalo nielen ich priaznivcov.

Brunetka totiž tvrdí, že s lídrom kapely Maroon 5 mala milenecký pomer. Ako dôkaz priložila aj úryvky ich súkromnej komunikácie, v ktorej Adam napríklad tvrdí, že sa ide zblázniť z toho, aká je sexi a že naživo dokonca vyzerá ešte príťažlivejšie. 

Priznala MILENECKÝ POMER so
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tik Tok)

Pomerne šokujúce však je, že mladej milenky sa mal Levine pýtať, či je v poriadku s tým, ak pomenuje svoje tretie dieťa práve po nej. 

Priznala MILENECKÝ POMER so
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tik Tok)

„Bola som mladá a naivná. Úprimne si myslím, že ma využíval. Bolo ľahké ma zmanipulovať,” hovorí dnes na svoju obhajobu Sumner, ktorá si je dobre vedomá toho, čo všetko môže jej priznanie spôsobiť. Urobila tak ale pre to, lebo sa bála, že priateľka, ktorej sa s tým zdôverila, bude celý škandál medializovať. 

Viac o téme: Adam LevineBehati Prinsloo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu