Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Promi tehuľka zhodila šaty: Pred objektívom ÚPLNE NAHÁ!

Behati Prinsloo Zobraziť galériu (9)
Behati Prinsloo (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - S nahotou nikdy nemala problém! Reč je o kráske menom Behati Prinsloo (34), ktorá vhupla do sveta modelingu už v období dospievania. Pri tejto profesii sa naučila, že ostych musí ísť bokom, a tak jej pózovanie v Evinom rúchu nerobí problém ani teraz, keď pod srdcom nosí dieťatko.

Dlhé nohy, štíhla postavička a krásna tvár! To sú zbrane, na ktoré modelka Behati Prinsloo ulovila idol mnohých žien - speváka a lídra formácie Maroon 5 - Adama Levina. Ten si počas uplynulého roka vyrobil poriadny škandál, keď sa v médiách objavili správy o tom, že poza chrbát svojej tehotnej manželky vypisoval prasačinky iným ženám. 

Vyzerá to tak, že prominentná dvojica škandál ustála a krásna modelka vzala svojho manžela na milosť. Už čoskoro sa im narodí ich tretie dieťatko. Spolu majú dve malé dcérky a kráska sa nikdy netajila túžbou po veľkej rodine. 

Behati navyše patrí k ženám, ktoré si tehotenstvo celkom užívajú. Aj v týchto dňoch sa na sociálnych sieťach pochválila momentkami, ktoré znázorňujú práve to ako sa jej rastúce bruško postupne menilo. Podobne ako mnohé iné celebrtiné mamičky aj ona zvečnila v Evinom rúchu. Čo na takéto zábery hovoríte?!

FOTO: Behati Prinsloo mala z rastúceho bruška radosť. 

Behati Prinsloo
Zobraziť galériu (9)
Behati Prinsloo  (Zdroj: Instagram)

Behati Prinsloo
Zobraziť galériu (9)
Behati Prinsloo  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Behati Prinsloo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu