Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Z detskej hviezdičky je už dospelá žena: Aha, cez víkend sa vydala!

Abigail Breslin Zobraziť galériu (5)
Abigail Breslin (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Stihli to do roka a do dňa! Abigail Breslin (26) vhupla do sveta šoubiznisu už v útlom detstve. Ako 10-ročná bola dokonca nominovaná na Oscara. Dnes je z nej dospelá žena a momentálne prežíva najkrajšie obdobie svojho života. Počas uplynulého víkendu sa totiž vydala.

Krásnou správou sa herečka pochválila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, kde má 536-tisíc followerov. „Vaše dievčatko sa vydalo,” napísala Abigail a pridala fotku, kde má na ruke zásnubný prsteň a obrúčku. 

Krátko na to zverejnila Breslin aj fotku v svadobných šatách so šťastným ženíchom po jej boku. Jej vyvoleným sa stal Ira Kunyansky, s ktorým tvoria pár od roku 2017. O ruku ju požiadal minulý rok vo februári. 

Niet pochýb, že herečka si svoj veľký deň užila, avšak jeden pre ňu veľmi dôležitý muž tam chýbal. Začiatkom roka 2021 jej totiž na koronavírus zomrel milovaný otec. Abigail sa krátko na to pochopiteľne stiahla do úzadia. 

Abigail Breslin sa najviac preslávila účinkovaním vo filmoch Malá Miss Sunshine a Znamenie. Za výkon v prvom spomínanom bola dokonca nominovaná na Oscara. 

Abigail Breslin vo filme Malá Miss Sunshine.
Zobraziť galériu (5)
Abigail Breslin vo filme Malá Miss Sunshine.  (Zdroj: Fox Searchlight Pictures )

Viac o téme: Abigail Breslin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu