Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Promenáda BIZÁRU na odovzdávaní cien: Čierna nevesta, speváčka v PAPLÓNE a… Uff, TY by si mala ísť k ZUBÁROVI!

Sofia Carson, Lizzo, Doechii Zobraziť galériu (7)
Sofia Carson, Lizzo, Doechii (Zdroj: SITA)

NEW JERSEY - Nedeľa sa niesla v znamení hudby. V Prudential Center v New Jersey sa totiž odovzdávali ocenenia ankety MTV Video Music Awards. A ako už býva zvykom, na červenom, či v tomto prípade skôr čiernom koberci, sa rozhodne bolo na čo pozerať. Uff, a miestami išlo o promenádu bizáru!

Medzi hosťami na slávnostnom odovzdávaní cien MTV Video Music Awards, ktoré sa konalo v New Jersey, nechýbali napríklad speváčky Taylor Swift, Avril Lavigne, raper Snoop Dogg či DJ Khaled. No pozornosť pútali najmä tie menej zvučné mená. A na "čiernom" koberci to občas vyzeralo doslova ako promenáda bizáru. 

Galéria: Odovzdávanie cien MTV Video Music Awards:

Speváčka Melissa Viviane Jefferson, známa pod umeleckým menom Lizzo, je plnších tvarov, ktoré hrdo nosí. No tentokrát sa ich rozhodla zabaliť do niečoho, čo pripomínalo obrovský paplón... Alebo to pokojne môžeme nazvať záves. No skrátka obrovské množstvo tmavomodrej látky, z ktorej trčali len ramená a hlava. No jedno treba uznať - rozhodne bola neprehliadnuteľná! 

Lizzo
Zobraziť galériu (7)
Lizzo  (Zdroj: SITA)

Lizzo
Zobraziť galériu (7)
Lizzo  (Zdroj: SITA)

29-ročná speváčka a herečka Sofia Carson sa zas v spoločnosti predviedla ako čierna nevesta. Na sebe mala dlhé priliehavé šaty a na hlave závoj. No všetko v temnej čiernej farbe, vďaka čomu pripomínala aj mníšku... No rozhodne veľmi peknú a sexi!

Sofia Carson
Zobraziť galériu (7)
Sofia Carson  (Zdroj: SITA)

Za zmienku rozhodne stojí aj raperka Jaylah Ji'mya Hickmon, známa pod menom Doechii. Nielen, že to pôsobilo, že si k čiernym kraťasom a koženej bunde zabudla dať top, ale stačilo, aby otvorila ústa a.... Uff, zuby mala totálne čierne. Doslova to pôsobilo, že by urýchlene mala vyhľadať zubára. No išlo len o "ozdobu". Či to splnilo svoj účel a "ozdobilo" to jej zuby, posúďte sami!

Doechii
Zobraziť galériu (7)
Doechii  (Zdroj: SITA)

Promenáda BIZÁRU na odovzdávaní
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Viac FOTO z MTV Video Music Awards v GALÉRII vyššie!

Viac o téme: MTV Video Music AwardsSofia CarsonLizzoDoechii
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu