Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

DRÁMA počas odovzdávanie cien MTV: Zrútilo sa pódium... Slávnu speváčku ratovali organizátori!

Olivia Rodrigo Zobraziť galériu (2)
Olivia Rodrigo (Zdroj: SITA)

NEWARK - Na toto vystúpenie fanúšikovia tak skoro nezabudnú. Počas odovzdávania prestížnych cien MTV sa prítomným predviedla aj mladá speváčka Olivia Rodrigo (20), ktorá zaspievala piesne zo svojho najnovšieho albumu. Jej vystúpenie však náhle prerušili nečakané technické problémy.

Odovzdávanie cien MTV patrí vo svete hudby medzi veľmi prestížne udalosti a každoročne sa ho zúčastňujú tie najväčšie osobnosti. Výnimkou nebol ani tento ročník, ktorý sa odohral počas včerajšieho večera.

Jedno z vystúpení na akcii predviedla aj hviezdna Olivia Rodrigo. Tá minulý týždeň vydala svoj druhý album s názvom Guts. Počas šou samozrejme zaspievala aj piesne z neho, avšak v istom momente sa stalo niečo, čo vydesilo všetkých prítomných.

Pódium, na ktorom umelkyňa stála, sa totiž začalo doslova rozpadať. Z ničoho nič začali lietať iskry, všetko naokolo speváčky začalo padať. Rodrigo nakoniec odviedol do zákulisia jeden z usporiadateľov. Ako sa však nakoniec ukázalo, všetko bolo inak.

Jej verní fanúšikovia si totiž okamžite všimli, že celá scéna sa až nápadne podobá tej, ktorú hudobníčka predviedla v klipe k piesni Vampire. Ako sa ukázalo, všetko bolo naplánované a Rodrigo sa vrátila na pódium, kde dokončila svoje vystúpenie.

 

Viac o téme: MTV Video Music AwardsOlivia Rodrigo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu