Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Avril Lavigne ZRUŠILA ZÁSNUBY: Špekulácie o nevere!

Mod Sun a Avril Lavigne Zobraziť galériu (9)
Mod Sun a Avril Lavigne (Zdroj: SITA)

OTTAWA - Namiesto svadby prišiel rozchod. Speváčka Avril Lavigne (38) a jej priateľ, spevák Mod Sun (35) ani nie pred rokom oznámili svojím fanúšikom správu o ich zásnubách. Dnes je však všetko inak a Lavigne sa so svojím partnerom rozišla a zrušila tak ich zasnúbenie.

Dvojica sa začala stretávať približne vo februári v roku 2021. Ubehlo niečo vyše roka a zamilovaný pár oznámil svojím fanúšikom, že sa zasnúbil. Tento príbeh lásky však zrejme nebude mať šťastný koniec.

Avril Lavigne a Mod Sun
Zobraziť galériu (9)
Avril Lavigne a Mod Sun  (Zdroj: Profimedia)

Ako informuje viacero zahraničných magazínov, Lavigne sa totiž s rapperom rozišla a rovnako zrušila aj ich zásnuby. Pre Page Six to nakoniec potvrdil aj hovorca Mod Suna, ktorý povedal, že pre speváka bol ich rozchod veľkým prekvapením. 

„Áno, môžem potvrdiť že sa rozišli. Ešte pred troma dňami boli spolu a zasnúbení, takže to bolo pre neho veľké prekvapenie. Momentálne je Mod Sun na turné, ktoré nemá v úmysle prerušiť," povedal hovorca. 

Mod Sun a Avril Lavigne
Zobraziť galériu (9)
Mod Sun a Avril Lavigne  (Zdroj: SITA)

Okamžite po prevalení ich rozchodu sa začali skúmať motívy, ktoré Lavigne viedli k tomuto kroku. Podľa niektorých za tým mohla byť jej nevera s rapperom Tygom, s ktorým sa v poslednej dobe viackrát stretla. Podľa magazínu TMZ však v ich rozchode nemala prsty žiadna iná osoba.

Viac o téme: Avril LavigneMod Sun
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu