Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna speváčka ako štamgast z krčmy: Och, pozrite, ako ju nafotili v uliciach!

Avril Lavigne Zobraziť galériu (9)
Avril Lavigne (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Pred večerou sa trošku posilnila. Hviezdna speváčka Avril Lavigne (38) sa počas cesty do vychýrenej reštaurácie v Los Angeles rozhodla, že uhasí svoj smäd fľaškou piva. Vôbec jej pritom nevadilo, že ju spoločne s jej snúbencom pri tom videli okrem fotografov aj okoloidúci ľudia.

Kanadská umelkyňa Avril Lavigne patrí medzi speváčky, ktoré netreba veľmi predstavovať. Svoju slávu získala začiatkom tohto tisícročia, kedy sa jej piesne, ako napríklad Complicated či When You're Gone, stali svetovými hitmi.

Aj keď sa jej v hudbe nesmierne darilo, v láske toľko šťastia nemala. Lavigne totiž nevyšli už dve manželstvá. V oboch prípadoch išlo o jej kolegov z hudobného sveta. Medzi rokmi 2006 a 2010 bol jej manželom Deryck Whibley a v rokoch 2013 až 2015 bola vydatá za frontmana skupiny Nickelback Chada Kroegera.

Slávna umelkyňa však na lásku a vzťahy nezanevrela. Aktuálne tvorí pár so spevákom vystupujúcim pod menom Mod Sun, ktorý ju začiatkom roka požiadal o ruku. Dvojica sa v týchto dňoch vybrala do prestížnej losangelskej reštaurácie a v pätách mali paparazzov. Nuž a pohľad na Avril celkom prekvapil. V ruke totiž zvierala fľašu piva, z ktorej si cestou schuti odpila. Ako taký krčmový štamgast!

Avril Lavigne a Mod Sun
Zobraziť galériu (9)
Avril Lavigne a Mod Sun  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Avril Lavigne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu