Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zábery z druhej SVADBY JLo a Bena Afflecka: Veľkolepá oslava… VŠETCI V BIELOM!

Unikli prvé zábery z druhej svadby JLo a Bena Afflecka. Zobraziť galériu (7)
Unikli prvé zábery z druhej svadby JLo a Bena Afflecka. (Zdroj: Profimedia)

RICEBORO - Hoci si Jennifer Lopez (52) a Ben Affleck (50) svoje áno povedali už v júli tajne v Las Vegas, dvojica o tento veľký deň nechcela ochudobniť ani svojich blízkych a usporiadala ešte jednu svadbu. Tá sa konala včera na hercovej usadlosti pri jazere v Riceboro. A zábery z nej už obleteli svet. Išlo o veľkolepú oslavu, na ktorej boli všetci v bielom. A hviezdna nevesta mala krásne svadobné šaty s dlhým závojom a vlečkou!

Včera sme na Topkách informovali o problémoch, ktoré sprevádzali druhú svadbu Jennifer Lopez a Bena Afflecka. Hercova mama Christopher Anne Boldt sa počas príprav nešťastne zranila a musela byť okamžite prevezená do nemocnice. No rana, našťastie, nebola veľká, lekári ju ošetrili a dôležitá svadobčanka sa mohla vrátiť späť. 

Svadobná oslava sa konala v sobotu, mesiac po prvej tajnej svadbe, ktorú mal hviezdny pár v Las Vegas a pozvali na ňu všetých svojich blízkych, rodinu a kamarátov. A išlo o naozaj veľkolepú udalosť. Svet obleteli prvé letecké zábery a je evidentné, že pre hostí bol určený aj dresscode. Tým bola, prekvapivo, biela. 

Nevesta ohromila v krásnych bielych šatách z dielne Ralpha Laurena s dlhým závojom a vlečkou. Ženích si k čiernym nohaviciam zvolil biele sako s bielou košeľou a doplnil ich čiernym motýlikom. Na svadbe nemohli chýbať všetky ich deti - Benove tri deti Violet, Seraphina a Sam a speváčkine dvojičky Emme a Max. 

Okrem nich sa svadby zúčastnili aj viaceré slávne mená. Herci Matt Damon, Jason Mewes, George Clooney, Jane Fonda, Renée Zellweger, Jimmy Kimmel či režisér Kevin Smith. Zaujímavosťou je, že pozvaná bola aj bývalá manželka Bena Afflecka, Jennifer Garner, s ktorou zostali dobrými priateľmi. Nemohla sa však zúčastniť, pretože natáča v Texase. 

Po obrade sa svadobčania presunuli k Oyster House, kde sa konala hostina. Objekt bol prísne strážený, pred bránami a na rieke hliadkovali policajti. Drony a helikoptéry nemohli lietať v okruhu 5 kilometrov od miesta svadby. Napriek tomu sa na verejnosť pár záberov dostalo. 

Zábery z druhej SVADBY
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jennifer LopezBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu